Napoved

Horoskop za torek, 26. julija

w.y.
26. 7. 2016, 06.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Znano je, koliko vam pomeni služba, a včasih partner tega ni pripravljen razumeti. Vedno znova se lahko zapletete v prepir, ki ne vodi nikamor. Raje se prilagodite.

BIK  Glede na vpliv planetov se lahko pojavi več dvomov, povezanih z vašim ljubezenskim življenjem. Čeprav vam bo ljubljena oseba ves čas na dosegu roke, boste občutili nekaj ljubosumja.

DVOJČKA – Dan vam prinaša spremembe, ki bodo povzročile nekaj psihičnih obremenitev. Dobro bi bilo, da se družite s pozitivnimi ljudmi in ljudmi, ki jih imate radi.

RAK – V ljubezni je možna novost. Vsekakor boste temu področju posvetili več pozornosti kot v zadnjem času, ne glede na to, ali ste vezani ali pa še iščete sorodno dušo.

LEV – Uspehi ne morejo izostati, imeli boste dober občutek, da ste trdna osebnost, na katero se vsakdo lahko zanese. Bolj kot na prihodnost se boste zanesli na tukaj in zdaj.

DEVICA – Današnji dan bo napet, prehitri boste v besedah in sodbah, marsikomu boste solili pamet s svojimi idejami, ki jim sicer nič ne manjka, a kaj ko nimate dovolj moči.

TEHTNICA – Dovolj prepričljivi boste. To vam pomaga pri pomembnih sestankih in pogajanjih ter pri trgovskih poslih. Le v ljubezni se boste spet zavrteli v začaranem krogu.

ŠKORPIJON  Dan bo fenomenalen, saj si boste končno upali tisto, kar je bilo do zdaj za vas nemogoče ali nedosegljivo. Vaša drznost bo dobesedno pokala po šivih.

STRELEC – Težave doma ali z vašim partnerjem bodo prišle na dan. Ne dovolite, da vaša trma pripelje do težav, ki jih ne boste mogli več zlahka rešiti. Posvetite se svojemu telesu.

KOZOROG – Za zdaj vse poteka po načrtih. Morda se boste začeli nekoliko dolgočasiti, saj morate čakati na partnerja ali prijatelja, ki bo precej zaseden, v svojem svetu. Privoščite si sprostitev.

VODNAR  Današnji dan bo zaznamovala nepotrpežljivost, ki jo v vaše misli kapilarno prinaša stanje planetov. Imeli boste črne misli, ki pa se bodo tekom dneva prelevile v pozitivno razmišljanje in strast.

RIBI – Že dopoldanske ure bodo zelo razgibane. Danes boste razmišljali tudi o poslovnem ali drugem sodelovanju, vendar pa bodite previdni pri načrtovanju novih poti.