Napoved

Horoskop za ponedeljek, 25. julija

W.Y.
25. 7. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Danes vam bodo naklonjene odlične okoliščine in sreča, zato lahko pričakujete uspeh na skoraj vseh področjih. Dobro se organizirajte in rezultati bodo pozitivni. 

BIK – Veliko pozornosti bo na prijateljskih odnosih. Več je verjetnosti, da bo nekaj tudi stresa in da se bo treba usmeriti k spremembam, ki vam prinašajo več osredotočenosti.

DVOJČKA – Zadeve ne potekajo tako, kot ste upali, morda tudi zato, ker vidite le eno pot in vse druge nekoliko zapostavljate. Poskusite narediti nekaj le na podlagi trenutnega občutka.

RAK – Z določenimi dejstvi se preprosto ne morete strinjati, saj vam zgodba, ki trenutno poteka, ni najbolj všeč. Poskusite se poglobiti in pogovoriti, le tako boste našli pravo rešitev.

LEV – Nikakor se ne morete uskladiti s počasnejšimi od vas, saj vas vznemirjajo. Neradi ugibate, kaj se dogaja, zato boste zahtevali jasne odgovore, ki vas bodo pripeljali do jasne slike.

DEVICA – Čakali boste na nekoga, ki je obljubil sodelovanje, čeprav bi lahko vse skupaj načeloma opravili sami. Ostanite na trdnih tleh in potrudite se po najboljših močeh.

TEHTNICA – Potrebujete le še majhen namig, da bi se počasi premaknili in pokazali, česa ste sposobni. Majhen korak bo dovolj, da vse skupaj spet premaknete na pravi način.

ŠKORPIJON – Vse, kar se dogaja, poteka lahkotno in v znamenju izredno intenzivnih pogovorov. Veliko bo vsakodnevnih opravil in skrbi, vendar jih boste opravili mirno, z veliko občutka.

STRELEC – Ne boste preveč navdušeni nad le eno samo možnostjo. Želite si, da bi preizkusili kaj novega in nenavadnega. Pazite, da pri tem ne bi preveč poudarili ostalih.

KOZOROG – Pričakujte nekaj napetosti, posebno s tistimi, ki so drugačni od vas. Še posebej v zasebnih odnosih, ki bodo tokrat malce konfliktni in nejasni, kar vas bo razjezilo.

VODNAR – Vesel in prijeten dan je pred vami. Večja je verjetnost intelektualnih uspehov, ki vam prinašajo odlične rezultate. Pot do ljubljene osebe bo intenzivna in zanimiva.

RIBI – Ne želite prehitro popustiti, posebno če gre za pomembnejši dogovor ali zadevo, od katere ste odvisni. Pretehtajte vse razloge za in proti, preden se boste dokončno odločili.