Astro

Horoskop za soboto, 23. julija

w.y.
23. 7. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Veliko vaše pozornosti bo namenjene poslovnemu področju. Potrebna bo še dodatna pozornost, saj vas nekdo ves čas opazuje in vam vsiljuje svoje mnenje.

BIK  Dan boste začeli polni optimizma, posebno na čustvenem področju. V odnosu z osebo, ki vam veliko pomeni, se boste sprostili. Storili boste vse za prenovitev razmerja.

DVOJČKA – Čaka vas učinkovit in intenziven dan, saj boste nekoliko močneje čutili, kam je treba iti in kaj je treba čim prej narediti, da se boste kmalu počutili bolje.

RAK  Zanesite se na strokovno mnenje in nasvet osebe, ki ji zaupate in za katero veste, da vas ne bi nikoli izdala. V pričakovanju določenega odgovora ali odločitve bodite bolj potrpežljivi.

LEV  Več pozornosti posvetite nasvetom, kajti pri poslovnih srečanjih se boste brez razloga odzivali preveč optimistično. Imejte svoje stališče, to bo v vsakem primeru najboljša rešitev.

DEVICA  Oklevate in čakate, predvsem zato, ker nečesa niste pravočasno naredili ali sporočili. Ugotavljate, da je še kaj dejavnikov, na katere še pred kratkim niste računali.

TEHTNICA  Današnji dan bo zaznamovala nič kaj prijetna energija. Optimizem se lahko nekam izgubi in kar naenkrat se bo treba soočati z lastnimi in tujimi napakami.

ŠKORPIJON  Vaše navdušenje bodo prijatelji sprejeli z negodovanjem, prav tako boste še nekaj časa v slabem odnosu z osebo, ki odloča o marsičem, kar vam ni všeč.

STRELEC  Nadzirajte svojo zavist, sicer boste nekoga s tem pripravili do izbruha ali neprijetnega odziva, ki bo na plan prinesel tudi skrivnosti, kar ne bo dobro za vas.

KOZOROG – Spet se bo zapletlo, še posebej pri reševanju starih sporov in ob pripravah na težjo delovno nalogo, ki bo od vas zahtevala tudi več prilagodljivosti.

VODNAR  Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo omogočila, da bo veliko dokončanega. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo doživljali težje zgodbe.

RIBI  Od vas bo današnji dan zahteval, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro reagiranje bo prineslo težave tako v zasebnih kot poslovnih odnosih, kar vas bo vznemirilo.