Napoved

Horoskop za sredo, 20. julija

w.y.
20. 7. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Nekatera astrološka težko nadzorujejo čustva in so izjemno trmasta.

OVEN – Poslovno področje vam ne bo povzročalo težav, vendar ostaja še nekaj podrobnosti, ki jih lahko opravite drugače, kot ste nameravali. Na zmenku bo prijetno.

BIK – Veliko bo opravkov, vendar boste v vse, kar boste počeli, vlagali veliko kreativnosti in harmonije. Odnosi s prijatelji bodo večinoma prijetni, vendar bodo zahtevali od vas, da se prilagodite.

DVOJČKA – Današnji dan vam prinaša olajšanje. Vsem oviram boste kos, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer ste v zadnjem času nekoliko obtičali na eni točki, ne da bi poskrbeli zase.

RAK – Odnos s prijateljem vam veliko pomeni, čeprav bo zato nekoliko trpelo poslovno področje. Ugotavljate, da do nekoga niste ravnodušni, čeprav ste se trudili in začasno umaknili.

LEV – Nekaj prijaznih besed vam pomeni več kot dolgo razglabljanje o tem, kdo ima prav in kdo ne. V poslovnih odnosih boste sproščeni in tokrat lahko pričakujete jasno rešitev.

DEVICA – Misel, da ste pred drugimi, nakazuje na vašo potrebo po dominaciji ali pa željo, da bi radi sprejeli nova pravila. Neprijetni dogodki, ki bodo sledili popoldne, bodo hitro minili.

TEHTNICA – Pod blagodejnimi vplivi današnjega dne se lahko podate v akcijo in dokončevanje določenih zadev. Izid bo dober, tudi če ste se dolgo pripravljali na večji korak.

ŠKORPIJON – Privlačita vas zanimivi možnosti, vendar se boste morali odločiti za eno. Čutite, kako vam vse skupaj naenkrat pospešuje utrip in vas na določen način vznemirja.

STRELEC – V današnji dan boste zakorakali izredno dobro razpoloženi. Zlahka boste prešli k dejanjem in zato bo tudi v ljubezni pestro in intenzivno, kar vas bo nekoliko presenetilo.

KOZOROG – Nepričakovani dogodki na poslovnem področju vas omejujejo in ovirajo, zaradi česar ne morete uresničiti svojih želja, po katerih intenzivno hrepenite že nekaj časa.

VODNAR – Spočijte si in v dobri družbi nahranite svojo dušo. Romantičen film bo kot nalašč za to, da vas vznemiri in popelje v čarobno radost ljubezni. Navdih za vaša ustvarjanja bo odličen.

RIBI – Delovali boste bolj globoko kot običajno. Imeli boste nekaj opravkov s finančnim področjem, ki vas bo vznemirilo. Na področju čustev se obetajo lepi, intenzivni in globoki trenutki z ljubljeno osebo.