Napoved

Horoskop za soboto, 16. julija

W.Y.
16. 7. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Od vas se zahteva, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro reagiranje bo prineslo težave v zasebnih odnosih. Z malo potrpljenja in sposobnostjo dati partnerja na prvo mesto boste uživali.

BIK  Trenutno se vas dotaknejo le zgodbe, ki bolj dišijo po prijateljstvu kot po ljubezni. Nihče vas ne more povsem očarati, nekako ste zadržani, vztrajate pri svojih odločitvah.

DVOJČKA  Počasi se daleč pride, čeprav danes niste preveč prepričani o tem. V določeni situaciji boste ostali brez besed. Morda preprosto ne bi radi pojasnjevali svojih razlogov.

RAK  Danes lahko na vsakem koraku srečate nekoga, ki vam bo izkazal nekaj pozornosti, uživajte v tem, sicer pa se boste za kaj konkretnega odločili šele proti večeru.

LEV – Najhitreje vas bodo vrgli iz tira tisti, ki imajo glavno besedo, ne da bi vam karkoli ponudili. Preveč ste napeti, namesto da bi si počasi poiskali izhod iz težav in komplikacij.

DEVICA  Luna bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe, po katerih hrepenite. V odnosih bo večja napetost, vendar lahko z nekaj poguma uvidite boljšo sliko.

TEHTNICA  Poiskali si boste možnost za nove stike, posebno z nekom, ki je dovolj odločen in dinamičen. Radi bi se podali v akcijo, toda večkrat se morate prilagoditi in popustiti.

ŠKORPIJON – Oglasil se bo nekdo, ki vas še vedno nosi v srcu. Veliko si bosta povedala, vse bo potekalo dokaj sproščeno. Prav zato nadaljujte spontano in brez načrtovanja.

STRELEC – Glede marsičesa upoštevate le prvi občutek, čeprav je to včasih površen pristop, ki ga bo tokrat treba spremeniti, toda to vam nikakor ne uspeva.

KOZOROG – Ob sproščenem kramljanju se boste počutili odlično. Všeč so vam osebe, ki so čustvene in spontane. Sledi nekaj novosti v povezavi s pomembno zadevo.

VODNAR – Danes bo nekaj srečnejših vibracij, nekdo vas bo povsem prevzel in očaral, še posebej če ste se dolgo mučili v ljubezenskih zapletih in težavah.

RIBI – Imeli boste več opravka s tistimi, ki so vam podobni. Pazite le, da se ta obetavna zgodba ne bo začela vrteti v negativni smeri. Ostanite zvesti sami sebi.