Napoved

Horoskop za petek, 15. julija

W.Y.
15. 7. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Ugodna Luna vam omogoča, da v vsaki situaciji pustite pozitiven vtis. To lahko preseneti tiste, ki so morda pričakovali, da se boste znova umaknili ali celo zmotili.

BIK – Nekaj očitno ni vredno truda, kar vas bo vznemirjalo na vsakem koraku. Pripravite se tudi na to, da vam utegne spodleteti takrat, ko boste popolnoma prepričani vase.

DVOJČKA – Upoštevati bi morali več novic, namesto tega pa si preprosto zatiskate oči pred nečim, kar vam ni pisano na kožo in vas pravzaprav vznemirja. Prisluhnite nekomu, ki je strokoven.

RAK  Nekdo vas bo podprl in že to bo za vas vir dobrega počutja. Vztrajajte do konca in nikar se ne ustavite na sredi poti. Popazite le na zdravje, posebej zavarujte želodec.

LEV – Danes boste dokaj zadovoljni, čeprav se občasno prebujajo močnejša hrepenenja. Nekdo je zainteresiran predvsem za prijateljstvo, zato to čim prej sprejmite.

DEVICA – Vsega se lahko lotite samostojno, saj so vzpostavljeni najpomembnejši pogoji, posebno če vas mika nova dejavnost ali se odpravljate nekam, kjer vas čaka nekaj zanimivih sogovornikov.

TEHTNICA – Brezkompromisno boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose. Toda ne bo šlo brez potrpežljivosti.

ŠKORPIJON – Veliko vaše pozornosti bo na poslovnem področju. Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti je lahko čas, ki je pred vami, če boste malo bolj zbrani, zelo učinkovit.

STRELEC  Veliko stvari bi radi naredili po svoje, toda na ta način se le vrtite v začaranem krogu. Bližnjic še nekaj časa ne bo. Morate se veliko bolj potruditi in prisluhniti.

KOZOROG  Izjemno dobro se boste razumeli z vsemi, ki so se pripravljeni z vami pogovarjati in povsem iskreno analizirati situacije, ki se bodo vrstile s svetlobno hitrostjo.

VODNAR – Venera bo tokrat na vaši strani, kar bo za mnoge pomenilo še eno priložnost za pomembno srečanje ali zgodbo, za druge pa tudi, da lahko zgladijo nekaj domačih sporov.

RIBI – Največ napetosti bo na zasebnem področju, hkrati pa bo tam največ možnosti za spremembe. Idealen dan za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma.