Horoskop

Horoskop za četrtek, 14. julija

W. Y.
14. 7. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Dan bodo zaznamovale prijetne vibracije, najprej v obliki novosti ali dolgo pričakovanih in načrtovanih dejanj. Razmere so skoraj idealne, zato izkoristite priložnost.

BIK – Vsako čakanje vas bo izjemno motilo, toda tokrat nimate druge izbire, kot da se prilagodite. V ljubezni boste prav tako na prelomnici, posebno če je vpleten nekdo, ki ga ne razumete.

DVOJČKA  Mogoče je, da boste naredili nekaj začetniških napak. Le raztreseno kimate z glavo in upate, da boste dobili na voljo še nekaj časa; to se bo tudi zgodilo.

RAK Premislite, koga boste vprašali za nasvet. Utegne se zgoditi, da dobite nešteto nekoristnih informacij, pri pogovoru, ki vas bo le zmedel in utrudil. Postajate nepotrpežljivi.

LEV – Ni vsaka sprememba dobrodošla, premislite tudi o tem, kaj boste dobili v zameno, in ne bodite tako prepričani v svoj prav. Ne prenesete oseb, ki le veliko govorijo in ne storijo ničesar.

DEVICA  Samozavestno se boste danes podali novim zmagam naproti. Potrebovali boste veliko iskrenosti in neposrednosti, še posebej pri osebah nasprotnega spola.

TEHTNICA – Velikokrat boste vrteli film nazaj v upanju, da boste našli nekaj nejasnega. Prepoznajte svetle točke, ki se bodo nizale ena za drugo in vas spodbujale.

ŠKORPIJON – Storite več glede vprašanja, ki vas skrbi že dlje časa. Tokrat se vsekakor morate prilagoditi in povedati svoje, saj bo le tako več razumevanja s strani bližnjih.

STRELEC – Bodite pazljivejši, saj niso vsi pripravljeni razumeti vaših muh in napetosti. Ne dovolite, da bi se zopet prepirali, tako doma kot v službi. Včasih morate popustiti.

KOZOROG – Razporedite svoje dolžnosti tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi podatki in nato nadaljevali v svojem slogu. V ljubezni bo nekaj težav z ljubosumjem.

VODNAR – Energija današnjega dne bo zahtevna, saj vas vodi v lastne globine in spodbuja, da se soočate s svojo negativnostjo. Bolj ko bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje bo preživeti.

RIBI  Čaka vas učinkovit dan, ko boste nekoliko močneje čutili tok, kam je treba iti in kaj narediti. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo močna.