Napoved

Horoskop za torek, 12. julija

W. Y.
12. 7. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

PS
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Ljubezenske zvezde so vam izredno naklonjene. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne dovolite, da bi moral brati med vrsticami.

BIK – Ne zapletajte se v ljubezenski trikotnik, saj že vnaprej veste, da bi igro lahko izgubili. Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti, kar vam je odveč.

DVOJČKA – Presenečeni boste, kar vas bo navdajalo s pozitivno energijo. Ne bo vam težko na hitro pripraviti novega načrta ali se pozanimati glede zadev, pri katerih ste lahko izvirnejši.

RAK – Poslovno področje bo zahtevalo veliko vaše energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s sodelavci, vendar bo vse odvisno od vas in vaše trme.

LEV – Ljubezen bo še vedno edino področje v vašem življenju, na katerem ne morete ničesar načrtovati, pripravljati ali predvidevati. Z nekom razmišljata podobno, zato poskusite kaj novega.

DEVICA – Popolnoma se boste sprostili in povedali svoje mnenje brez ovinkarjenja. Vse lahko uresničite, saj ste na pravi poti. V ljubezni bo napočil pravi trenutek za več strasti.

TEHTNICA – Slutite, da obstaja zanimanje tudi s strani zanimive osebe, in lahko tudi pokažete kaj več, sicer pa počakajte do trenutka, ko boste našli prave besede.

ŠKORPIJON – Lahko si naložite več obveznosti kot doslej, tudi zato, ker imate dovolj energije. Vsekakor se potrudite ujeti trenutek in storiti več, posebno za ljubljeno osebo.

STRELEC – Tokrat boste srečni, vsekakor pa čim prej združite prijetno s koristnim in poskusite priti do pomembnih informacij, ki vas bodo napolnile z zadovoljstvom.

KOZOROG – Danes boste malce zmedeni, saj bo v zraku nekaj več vprašanj. Ujemite njihove energije, krajši zastoj je mogoč le zaradi sumničavosti ali ljubosumja, ki se ga čim prej znebite.

VODNAR – Pogovor o eni in isti temi vas vznemirja, vrtite se v krogu in ne najdete pravih besed, da bi se postavili zase. Previdno tudi glede domačega kočljivega vprašanja.

RIBI – Preveč dragocenega časa boste porabili za nekaj, kar bi si lahko privoščili pozneje in lahko celo počaka. Povejte svoje mnenje, saj imate možnost, da vse obrnete tako, kot vam ustreza.