Astro

Horoskop za ponedeljek, 11. julija

W. Y.
11. 7. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Za vse, kar se vam bo danes dogajalo, boste našli krivca. Morda bi bilo bolj smiselno, da se vprašate, ali ste morda tudi vi v zadnjem času naredili kakšno napako.

BIK – Pokazali boste, da ste se pripravljeni spoprijeti z nečim, česar do zdaj morda niste najbolje poznali. Vsekakor bodo izidi ugodni, če boste vztrajni in dovolj optimistični do samega konca.

DVOJČKA – Hrepeneli boste po določenih novostih. Pred tem bo treba razrešiti tisto, kar vas moti ali boli. V ljubezni se bo modro pogovoriti. Romantična doživetja na delovnem mestu vas bodo krepila.

RAK – Dobili boste motivacijo za delo. Spoznali boste, da je mogoče vzljubiti to delo, ki ga opravljate. Vaš trud je bil opažen in zadevo lahko mirno speljete do konca.

LEV – Čeprav boste polni dobrih idej, delo ne bo potekalo po načrtih. Vsaka malenkost bo odvrnila vašo pozornost, vsak izgovor vam bo prišel prav, da se obveznosti lotite pozneje, prednost boste dajali druženju.

DEVICA – Tokrat se boste brez zadržkov podali v nekaj, kar se vam je zdelo velik zalogaj. Tako v karieri kot glede zasebnih zadev natanko veste, kaj si želite, in to boste tudi zahtevali.

TEHTNICA – S prihranki lahko izboljšate finančno stanje. Ne kupujte neuporabnih stvari. Raje se osredotočite na stvari, ki vam bodo koristile. Pri delu boste imeli težave z vzpostavljanjem medsebojnih odnosov.

ŠKORPIJON – Sprašujete se, zakaj se vam zapleta tik pred zdajci. Nekako slutite, da ste na pragu rešitve, toda nekaj vas še vedno ustavlja. Morda je to občutek, da bi morali zbrati še nekaj dokazov.

STRELEC – Družinske razmere bodo danes normalne. Ob koncu delovnega dne se utegnete udeležiti družinskega kosila ali večerje. V ljubezni boste strelci zelo romantično razpoloženi.

KOZOROG – Danes se boste le prestavljali sem in tja. Potrudite se po najboljših močeh in poiščite energijo v sebi. Uspelo vam bo ustvariti primerno delovno vzdušje.

VODNAR – Marsikaj boste videli v drugačni luči kot doslej, v nekoliko lepših odtenkih. Gre za odnos z osebo, ki vam ponuja sodelovanje. Popoldanski dogodek vas bo usmeril na pravo pot.

RIBI – Svoja čustva izpovejte najboljšim prijateljem ali partnerju. Zaupajte jim svoje težave, saj vam lahko pomagajo. Pri delu dobivate vso pomoč, ki jo potrebujete. ***null***