Horoskop

Horoskop za petek, 8. julija

W.Y.
8. 7. 2016, 06.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Na področju kariere vam bo uspela osebna zmaga, kar pomeni, da imate odlične možnosti za napredek. A zaničevanje in podcenjevanje sodelavcev vas lahko spravi na slab glas.

BIK – Trenutek je pravi, da začnete vlagati vase in v svojo kariero. Ne boste zadržani, ko bo treba predstaviti nove ideje, vendar bodite pripravljeni na to, da jih marsikdo še ne bo razumel.

DVOJČKA – V službi ste si pridobili številne zaveznike in prijatelje, nekaj pa je tudi nasprotnikov. Če boste previdni in hkrati pošteni, jim ne bo uspelo onemogočiti vašega dela.

RAK – Narava vam bo podarila upanje. Planetne vibracije vam bodo v pomoč pri iskanju novih ljudi. Resnica bo, da se skozi druge učite in napredujete.

LEV – Srce vas vleče k nekomu, ki vas edini razume. Ni razlogov, da mu tega ne bi priznali. Tudi vam se bo takoj odvalil velik kamen od srca. Pri delu ali ob izpitih se boste znebili strahu.

DEVICA – Obstaja možnost, da si boste od nekoga izposodili denar. Uslugo boste pozneje vrnili. Zapomnite si, da denar ni vedno sveta vladar. Zadovoljstvo iščite v malenkostih in duhovnih vrednotah.

TEHTNICA – Prijetno vam bo, posebno v družbi tistih, ki vas bodo navdušili za kaj novega, in če vam je glede dela ali ob načrtovanju sprememb v domačem krogu že primanjkovalo nove motivacije.

ŠKORPIJON – Dobro vam bosta šla od rok prilaganje in diplomacija. Trezno glavo boste ohranili tudi v kočljivih situacijah. V ljubezni se boste morali pogovoriti, a tako lahko doživite pozitiven preobrat.

STRELEC – Poskušajte obvladovati svoje telo in razum. Trenirajte svojo voljo. Ko enkrat pridobite oblast nad seboj, se bodo zadeve odvijale v želeno smer.

KOZOROG – Pogumno boste stopali naprej po svoji poti. Prijetno bo v družbi, še posebej tam, kjer se bo dogajalo kaj zabavnega. Na delovnem mestu se bodo zadeve obrnile v vašo korist.

VODNAR – V službi vam bo težko in naporno, saj nečesa morda ne morete sprejeti, ker bo pomenilo le še dodatno breme. Vsekakor pa se lahko izkažete v odnosih s starejšimi ali glede finančnih načrtov.

RIBI – Poslovni instinkt vas bo odlično vodil pri izbiri sodelavcev. Spet si morate priznati, da uživate v tem, da ste glavni. Svojo energijo boste brzdali, dokler se ne prepričate, koliko možnosti za uspeh imate.