Horoskop

Horoskop za četrtek, 7. julija

W.Y.
7. 7. 2016, 06.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Vneto boste zagovarjali svoje mnenje. In tako je tudi prav. Pred vami bo obdobje transformacije, kar pomeni, da se bodo stare stvari zaključile in nove odprle.

BIK – V današnjem dnevu boste uživali v pozornosti in soju žarometov. Zdaj veste, da tudi vaš glas šteje. Okoli vas se bo trlo potencialnih kandidatov. Večer vam bo naklonjen.

DVOJČKA – Modro bo, da boste razmislili o poslovnih potezah. Označevala vas bo magnetična energija in prinesla ugodnosti tako v poslovnem kot zasebnem življenju.

RAK – Preveč ste bili razsipni, kar je zdaj prišlo do izraza. Upravičeno boste razočarani, ker se bodo vaši prijatelji lahko zabavali, medtem ko bo vaša denarnica bolj ali manj prazna.

LEV – Dokazovali se boste z izjemno delavno vnemo in predanostjo, kar bo dajalo vtis, da imate pred sabo še visoke cilje, proti katerim se vam zelo mudi. Hitro boste pritegnili pozornost.

DEVICA – V službi lahko zaslužite veliko denarja, le svojim ciljem sledite. Garali boste, kajti uspeh ne pride čez noč. Na karierni poti ste doživeli veliko vzponov in padcev.

TEHTNICA – Sledili boste svojim osebnim ambicijam. Zadev ne bo mogoče pomesti pod preprogo. Svojih zastavljenih nalog se boste lotili na aktiven način.

ŠKORPIJON – Pri poklicnem vzponu vam lahko pomagajo le izkušnje, znanje, drznost in dodatno izobraževanje. Imeli boste veliko energije, a je ne boste znali pravilno usmeriti.

STRELEC – V pozitivnem smislu bo danes izstopala ljubezen. Prav bo, da se boste pogovorili o svojih občutkih, kar sicer ne bo najbolj enostavno, vendar je kljub temu priporočljivo.

KOZOROG – Porazom se lahko v današnjem dnevu izognete, če boste držali vse adute v rokah. Storite zase nekaj pozitivnega ali koristnega. Pojejte veliko sadja in zelenjave.

VODNAR – Še vedno lahko najdete rešitev, čeprav bo tokrat šlo za tisto rezervno, sicer nič manj koristno in dobro. V ljubezni lahko imate glavno besedo, le bodite iskreni in vsekakor pogumnejši.

RIBI – Naporno bo, tudi zato, ker se z nečim ne morete ukvarjati tako, kot ste bili vajeni. Po navadi se radi navezujete na ene in iste postopke, zdaj pa morate nemudoma spremeniti smer.