Horoskop

Horoskop za torek, 5. julija

W.Y.
5. 7. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Nočete popustiti, saj se zavedate, da je napočil vaš trenutek. Zvezde vseeno svetujejo več previdnosti, saj nečesa morda še ne razumete, imate pa dovolj časa, da zadevo znova proučite. 

BIK – Imeli boste občutek moči, saj so vam dodelili zelo odgovorno delo. Gibanju namenite več pozornosti, saj vam bo to v naslednjih dneh zelo koristilo. Ne smilite se sami sebi. 

DVOJČKA – Vse se lahko zgladi, čeprav bo nastala zamuda, za katero so vzrok pravzaprav vsi. V ljubezni bo nekaj več strasti, sicer pa tudi sumničenja, ki je tokrat povsem neupravičeno in pretirano. 

RAK – Gnala vas bo neka notranja, nerazložljiva sila. Postopoma boste prevzeli stvari v svoje roke in pokazali potrebo po samostojnem delovanju. Potrebujete napredovanje, motivacijo, pot navzgor. 

LEV – Če želite doseči uspeh, boste morali nekatere stvari podrediti karieri. Udeležujte se rednih zdravstvenih pregledov. Morebitne psihične in fizične spremembe zaupajte svojemu osebnemu zdravniku.

DEVICA – Dramo boste zganjali zaradi drobnih stvari, ker se bojite pogledati resnici v oči. A ko so stvari zrele za premike, se premaknejo tudi same od sebe. Časa, da bi vse to samo opazovali ob strani, ne bo več. 

TEHTNICA – Negativna energija lahko vpliva na vaše zdravje. Lažje psihične motnje bodo prisotne na vsakem koraku. Udeležite se plavalnega ali plesnega tečaja. Predlagajte to idejo svojemu partnerju. 

ŠKORPIJON – Obkroženi boste z ljudmi, ki so predvsem vplivni. V vašem delovnem okolju velja pravilo, da imajo ljudje z denarjem moč. Popoldne boste nekatere naloge že zmožni opravljati samostojno. 

STRELEC – Z nečim se boste spoprijeli izredno resno in odgovorno. S takim pristopom vam ne more spodleteti, posebno v karieri in glede izpitov. Za ljubezen boste nekoliko manj razpoloženi. 

KOZOROG – Urejati boste začeli svoje finančne zadeve. Sla po materialnih dobrinah vas bo sčasoma minila. Na delovnem področju boste v fazi raziskovanja zaupnih podatkov. 

VODNAR – Stežka se boste odločili za nekaj novega, posebno na poslovnem področju. Še vedno vas moti vpliv tretje osebe, ki vas očitno ne razume ali preprosto pritiska na vas. Radi bi se otresli vsega, kar vam ne ustreza. 

RIBI – Obdajale vas bodo romantične energije v ljubezni. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Pomembno bo, da se odločite in stopite v ospredje.