Astro

Horoskop za soboto, 2. julija

W.Y.
2. 7. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Točke usode se bodo zasukale v vašo korist. Globoko v duši občutite neko posebno moč in energijo in tako najdete veliko odločnosti in radosti. Na življenje boste pogledali optimistično.
BIK – Dan bo ugoden za srečanja, ki vam bodo ogrela srce. Imate priložnost, da popravite nekaj napak, a le če boste povsem iskreni. V ljubezni si želite nekaj trajnega, toda marsikaj bo odvisno tudi od vas.
DVOJČKA  Dopoldne boste urejali svoj dom in razmišljali, kaj vse bi še morali postoriti, zvečer pa se boste pripravili na zabavo, ki bo sproščena in prijetna.
RAK – Določene zadeve ste po nepotrebnem zapletli. Čim prej si priznajte resnico, da ne boste podaljševali bolečine. Samski uživajte v brezskrbnosti, naj bo ta dan vaš.
LEV  Vsaka stvar, ki se vam bo danes zgodila, bo imela poseben pomen in vpliv na vaše življenje. Čas je, da se s partnerjem pogovorite o vsem, kar vas teži in skrbi.
DEVICA – Vaše veselje danes ne bo imelo meja. Postavili se boste tudi v položaj drugih in poskušali pričarati prijetno razpoloženje, ki bo nalezljivo.
TEHTNICA – V ljubezni boste na svoj način posuti s cvetjem in tako bo vsak dan bolj prijetno. Prihaja čas veselja in zabave, ki se je boste z veseljem udeležili.
ŠKORPIJON – Naenkrat vam ni nič več jasno, posebno glede odnosa s partnerjem, ki govori eno in misli nekaj drugega. Imate precej težav, ki jih ne morete rešiti čez noč. Zdi se vam, da se le od vas zahteva več razumevanja.
STRELEC – Prijetne energije vas bodo danes pripeljale do simpatičnih sprememb, ki se bodo vrstile ena za drugo in v pravi smeri.
KOZOROG – Nekoga boste poskušali spremeniti, a bolj ko boste poskušali, večja razočaranja boste doživeli. Nima smisla, da ljudi preprečujete v to, kar menite, da bi morali verjeti, saj s tem škodujete predvsem sebi.
VODNAR – S svojimi prijatelji in družino boste ves dan razglabljali o preteklih zadevah. Popoldne se vam lahko pojavi nekaj navidezne napetosti, ki jo boste premagali s kozarcem vina.
RIBI – Dobro napnite ušesa in utegne se zgoditi, da boste ujeli pomembno informacijo. S to lahko potem lažje rešite kopico svojih težav. Vaš čustveni scenarij je dober, vendar še vedno vsebuje občutno preveč neznank.