Astro

Horoskop za petek, 1. julija

W.Y.
1. 7. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dreamstime
Kako kaže?

OVEN – Čeprav se vam bo zazdelo, da v službi ne opazijo vašega odrekanja in požrtvovalnosti za posel, ni tako, le prehitro pričakujete spremembe in pohvale. Sicer pa vas že danes čakajo nove preizkušnje. 

BIK – Že dopoldne se boste uprli vsakemu poskusu, da bi vam karkoli narekovali. Spoštujete le svoj ritem. Še predobro veste, da boste nadoknadili vse morebitne izgubljene delovne ure. 

DVOJČKA – Na področju ljubezni vas čakajo nepredvidljivi dogodki, zato boste le s težavo ohranili trezno glavo. Ne dovolite, da kdorkoli hodi po vas ter tepta vaše želje in potrebe. Postavite sebe na prvo mesto. 

RAK – Sprva se boste obotavljali, nato pa se boste vendarle odločili za tvegano potezo, ki ni v vaši navadi. Toda bodite brez skrbi, vse se bo dobro razpletlo, saj ste dovolj odločni. 

LEV – Dragi osebi boste stali ob strani, saj vas bo danes še kako potrebovala. Resnično se boste izkazali, s tem pa še bolj utrdili odnos. Samski boste močno dvomili o iskrenosti osebe, ki vam bo dvorila. 

DEVICA – Notranji nemir se bo čez dan stopnjeval, toda to vam bo prineslo izzive in pokazalo pot. Razpotja usode bodo zelo zanimiva in poučna v ljubezni. 

TEHTNICA – Danes se boste težko obvarovali pred nenatančnostjo, ki vam bo največ škode povzročila ravno na področju službe in posla. Na hitro in nepremišljeno sklenjen posel vam utegne prinesti več težav kot koristi. 

ŠKORPIJON – Imate občutek, da vas nekdo zapostavlja le zato, ker nima vedno dovolj časa. Ni vse tako črno, sprostite se. V ljubezni boste negotovi vse do takrat, dokler ne boste storili česa konkretnega. 

STRELEC – Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenje, vam bodo tako učitelji kot učenci. Dojeli boste, kaj morate še spremeniti, da bi našli mnogo neke energije in volje. 

KOZOROG – Pokazali boste, da ste v odločilnih trenutkih izredno iznajdljivi. Posebno trmasti ste takrat, ko ste prepričani o svoji izbiri. Nova zgodba bo obetavna, tudi če se odpravljate na potovanje. 

VODNAR – Zavedate se svojih napak, vendar nimate dovolj moči, da bi to priznali, posebno v ljubezenskih odnosih in glede morebitne selitve. Razmišljate o delovnem napredovanju, čeprav se vam odpirajo tudi druge stvari. 

RIBI – Potrudite se in dajte vse od sebe, saj vas nekdo opazuje. To je čas, v katerem se lahko zgodijo velike spremembe, če boste le dojemljivi za vse tisto, kar se dogaja okoli vas.