Horoskop

Horoskop za četrtek, 30. junija

W.Y.
30. 6. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Preberite, kakšen dan je pred vami.

Arhiv Svet24
Horoskop

OVEN Morda menite, da je v ljubezni vse dovoljeno, vendar se motite. Ne uporabljajte skrajnih ukrepov, saj boste na koncu tisti, ki se bo opekel. Če si pretirano prisvajate partnerja, se boste danes težko izognili prepirom.

BIK Koraki usode se bodo povečali, postali boste bolj pogumni in tako jasno sledili svojim ciljem. Odločitev na delovnem mestu je bila pričakovana, samozavest vam bo koristila. 

DVOJČKA – Imate dovolj časa za vse, vseeno pa se vas loteva čudna apatičnost. Svoja čustva ste nekako zaklenili, kar je za vas neznačilno ali pa se zgodi le takrat, ko ste resnično psihofizično utrujeni.

RAK – Vročekrvni boste, zato se boste v trenutku pripravljeni spustiti v prepir s partnerjem. Vprašajte se, ali boste s tem res lahko dosegli kaj drugega kot le slabo voljo in zamere. Samski boste nekoliko bolj sproščeni. 

LEV – Danes boste eden od tistih, ki bodo peljali vse skupaj naprej, ki bodo prevzeli pobudo in vse dokončali. Ko boste analizirali napredek, boste videli, kaj ima prednost.

DEVICA – Sami boste krivi, če ne boste ukrepali in podrli vseh mostov za sabo. Če tega ne boste naredili, boste še dolgo suženj svoje preteklosti. Z veliko sreče boste uspešno rešili čustven zaplet. 

TEHTNICA – Pripravite se na spremembo, ki vas čaka sredi dneva. Morda bo položaj sprva malce stresen za vas, sčasoma pa se boste privadili nanj. Obdobje finančnih ugodnosti je za vami, zato boste prisiljeni najti nove rešitve. 

ŠKORPIJON – Doma bo manj napeto, kot ste pričakovali. Pravzaprav vam bo nekdo veliko bolj naklonjen kot do zdaj. Končno bo več posluha za vaše ideje in mnenje, tudi glede pomembnega vprašanja o potovanju. 

STRELEC – V popoldanskih urah bo primeren čas za urejanje pravnih zadev in za stike s tujino, zato v prvi polovici dneva izkoristite ugoden Lunin vpliv. Čeprav se bo dan začel obetavno, vas kmalu čakajo težave.

KOZOROG – Nesmiselno je, da se obremenjujete s tem, ali ste pred kratkim ravnali prav, še zlasti ker zdaj ne morete ničesar več popraviti. Partnerjeve kritične besede bodo končno le prispevale k temu, da se boste vsaj malce zamislili.

VODNAR – Povsem nepričakovan dogodek bo krepko premešal vaše današnje načrte in vas malce zmedel. Zato se utegne zgoditi, da jih bo vsaj nekaj ostalo neizpolnjenih.

RIBI – Rahlo nemiren čas bo danes v vas nakopičil precej negotovosti. Sploh ne boste več vedeli, kaj si najbolj želite, kar vas bo spravljalo v obup. V največjo dilemo utegnete priti na področju posla, kjer vam bodo dali neko ponudbo.