Astro

Horoskop za sredo, 29. junija

W.Y.
29. 6. 2016, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Preberite, kakšen dan je pred vami.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Vsaj na področju partnerstva boste malce bolj pomirjeni, saj se bo povrnilo zaupanje v partnerja. Če so za vami težki dnevi, vam bo danes uspelo uravnovesiti srce in razum.

BIK – Marsikaj je lažje, kot ste upali. Prenovite stare prijateljske in poslovne vezi. Neko neuradno srečanje bo odlična priložnost. Samske čaka nekaj prav posebno zanimivega.

DVOJČKA  Znanec se bo naveličal vašega oklevanja, zato se bo kar sam lotil pomembne naloge. Nič za to, morebiti je tako celo bolje za vas. Nedavna odločitev na delovnem mestu se bo obrnila proti vam in povzročila neprijetnosti.

RAK – Imate občutek, da niste seznanjeni z vsem, kar se dogaja v domačem ali prijateljskem krogu. Morda svojim bližnjim niste dali možnosti, da vam razložijo svoja čustva in morebitno nestrinjanje.

LEV – Danes se vam obeta prav zanimiv dan. Lotili se boste načrtov in z veliko mero optimizma zrli v prihodnost. To je lahko čas sprememb, ki bodo odločilno vplivale na dogajanje v vašem vsakdanu, če boste le znali izkoristiti prednosti.

DEVICA – Utrdili boste prijateljske vezi, ki so vam najpomembnejše, tudi z osebo, ki potrebuje vašo pomoč pri pomembni izbiri. Premislite o novi dejavnosti v prostem času, potrebujete spremembo.

TEHTNICA – Odpravite se lahko v knjižnico in si izberete nekaj zanimivih knjig. Vsekakor boste v tem času blesteli v komunikaciji in zdi se, da radi veliko govorite.

ŠKORPIJON  Pričakujte več dinamike. Načrtovali ste miren dan, toda vaši bližnji vas ne bodo pustili počivati. V resnici vam bo všeč takšen razplet. Nadaljujte druženje, ki vam veliko pomeni.

STRELEC – Blesteli boste povsod, kjer se boste pojavili. Nadpovprečna mera energije in kreativnega izražanja vam bo podarila krila. Pomembno bo, da pri vsem tem ne spregledate smerokazov. Obetajo se novosti v ljubezni.

KOZOROG – Spet se bo pojavilo neravnovesje med željami in tistim, kar se dogaja. Pozor, kako boste povedali svoje, tudi doma, kjer so z vami še dovolj potrpežljivi; niti to ne bo trajalo v nedogled, zato ne pretiravajte.

VODNAR – Situacijo, ki je nastala in vas močno vznemirja, poskušajte obrniti v svoj prid in iz vsakršnega dogajanja potegniti le najboljše. Naj bo optimizem današnje vodilo.

RIBI – Besede danes ne bodo izzvenele v prazno, temveč bodo padle na plodna tla. Finančno stanje bo vsekakor odvisno od tega, ali se boste modro odločili.