Napoved

Horoskop za torek, 28. junija

W.Y.
28. 6. 2016, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Preberite, kakšen dan je pred vami.

Dobra karma
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Nujno potrebujete več gibanja, nikar se ne zapirajte med štiri stene. Radi bi se vsaj en dan ukvarjali s prijetnimi rečmi, ki se jim dolgo niste posvečali. Z drago osebo ste na isti valovni dolžini.

BIK – Pričakovati je izzive, ki jih bo za vas pripravilo življenje. Močna bo potreba po varnosti in zanesljivosti. Odgovorno napredujete po svoji poti in uživate v drobnih trenutkih.

DVOJČKA – Omejite posesivnost, ki se zbudi predvsem takrat, ko ste negotovi. Dobro veste, kaj lahko pričakujete od osebe, ki vas najbolj vznemirja, zato ne zahtevajte čudežev, temveč postopno nadaljevanje.

RAK – Zaživeti morate svoje sanje in veter sprememb se bo počasi okrepil. Pri zabavah imejte mero, saj boste na nek način izpostavljeni in pod drobnogledom nekoga.

LEV – Če nameravate delati velike korake, morate najprej narediti majhne. Danes boste precej razmišljali, kako naprej. Vaše želje bodo velike in tudi rezultati vašega dela ne bodo izostali.

DEVICA – Vse bolj ste ljubosumni in posesivni, kar vašega partnerja že pošteno duši. Poglobite se vase in ugotovite, kaj je tisto, česar se najbolj bojite. Morda ima vaše obnašanje korenine.

TEHTNICA – Ko boste pregledovali pomembne dokumente in urnike, boste ugotovili, kaj ste morda izpustili. Še je čas, da se s pomočjo nekoga izmed mlajših zberete in pokončno nadaljujete, brez kakršnihkoli težav.

ŠKORPIJON – Gradnja gradov v oblakih je sicer prijetno, vendar dokaj nekoristno opravilo. Zato jo, če je le mogoče, poskušajte spraviti na minimum. Simpatična oseba se bo vpletla v vaše življenje.

STRELEC – Ne boste se mogli brez skrbi predati ljubezni, saj vas bodo obremenjevali dvomi. Morda ste začutili, da oseba, s katero ste se zapletli v intimen odnos, ni prava za vas.

KOZOROG – Notranji nemir, ki vas je spremljal, boste danes koristno uporabili pri delu in delovnih obveznostih. Pravzaprav je dobro, da naredite strateški plan, in prav gotovo ne boste počivali.

VODNAR – Vaše oko bo opazilo tudi malenkosti, ki vam lahko pomagajo do sreče in harmonije. Počasi se daleč pride. Zapomnite si to in nehajte tako hiteti.

RIBI – Dobro premislite o vsem, ne pustite pa se zapeljati osebi, ki si bo od vas obetala same koristi. Raje se postavite zase in vztrajajte pri prijateljskem odnosu.