Astro

Horoskop za petek, 24. junija

W. Y.
24. 6. 2016, 06.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

PS
So vam zvezde naklonjene?

OVEN-Nekaj si boste zamislili in skušali storiti vse, kar je v vaši moči, da cilj tudi uresničite. Vztrajnost bo nedvomno vaša današnja vrlina, zato boste pri vsem, kar si boste zadali, tudi uspešni.

BIK-Znašli ste se v nekem problemu, ki je izzval precejšne reakcije. Nastala je velika panika in precej hrupa. Seveda pa si ne bi želeli, da bi se to zgodilo. Imate srečo, saj ste samozavestni!

DVOJČKA- Prisluhnite osebi, ki prinaša neke novice za vas. Četudi se vam bodo morda sprva zdele povsem nepomembne, pa boste kmalu spoznali njihovo ozadje.

RAK-Ves čas se morate zavedati, kaj si želite in v to vložiti vso energijo, saj boste le tako uspešni. Resda je včasih težko, ampak se vam bo ves trud obrestoval, še posebej zato ker ste odločni.

LEV-Čakate na neko pomembno sporočilo in to vas bo zelo skrbelo. Čakate namreč že veliko predolgo. Zdi se, da bi morali nekaj narediti, a še sami ne veste kako bi se zadeve tudi dejansko lotili.

DEVICA-Nekdo vas bo danes razjezil s svojim razmišljanjem, povezanim s poslovnimi zadevami. Skušajte ostati kar se da razumski, saj je za vas še najbolje tako. Luna vzpodbuja direktnost.

TEHTNICA-Uravnovesiti morate moško in žensko energijo, kar vam bo pomagalo pri vsakršnem dogajanju na ljubezenskem področju. Danes boste sproščeni in zelo zadovoljni.

ŠKORPIJON-Danes se lahko zgodi, da se zaprete vase in za nekaj časa postanete povsem nedružabni, kar pa ne bo najbolje vplivalo na vaše počutje in posledično učinkovitost pri delu.

STRELEC-Bodite kreativni in ustvarjalni, pomagala vam bo luna. Finančno bo zelo prijetno in harmonično. Postavite si meje in pravila igre, saj boste v tem primeru bolj učinkoviti.

KOZOROG-Pozabili boste na skrbi, ki jih imate na delavnem mestu, zato pa se boste toliko bolj posvečali vsemu, kar je bilo zaradi obveznosti na stranskem tiru. Priporočljivo bi bilo, da se sprostite.

VODNAR-Pokažite več energije in ustvarjalnosti, ne bodite med tistimi, ki večno čakajo na pravi trenutek, ki nikakor ne pride. Popoldne boste vsekakor dejavnejši, posebno glede družbe in s partnerjem.

RIBI-Če se odpravljate na prvi zmenek s simpatično osebo, uporabite domišljijo, sramežljivost bo odgnala luna. Le tako vam bo namreč uspelo navezati prijeten pogovor, za katerega si ne boste želeli konca.