Astro

Horoskop za četrtek, 23. junija

W. Y.
23. 6. 2016, 06.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Omilite zahteve, ki jih odločno, na trenutke celo ostro postavljate v zadnjem času. Ljudje okoli vas imajo drugačne želje, ki se jih morate naučiti spoštovati in delovati tudi njim v prid.

BIK – Nekaj se bo odvrtelo in rešilo izjemno hitro. Tako v poslovnem življenju kot v ljubezenskih odnosih se boste lahko sprostili, prevzeli glavno besedo. Občutek vas očitno vodi v pravo smer.

DVOJČKA – Posebno pozornost namenite fizičnim aktivnostim, kajti danes boste nagnjeni k napakam pri delu in posledično, na žalost, tudi k poškodbam. Vseeno naj to ne bo razlog, da boste lenarili doma.

RAK – Dnevi, ko lahko poletite na krilih svojih sposobnosti in za to dobivate priznanja, so bogata naložba v prihodnost in predvsem vase. Samozavest, ki jo prinaša luna, bo silovito narasla.

LEV – Ljubezen ne pozna meja, tega se zdaj že dobro zavedate, vendar kljub temu ne bi bilo slabo, če bi v čustvenih situacijah uporabljali tudi glavo, ne samo srce.

DEVICA – Preveč ste obremenjeni zaradi zadeve, ki si ne zasluži toliko pozornosti. Nekomu ne zaupate, sicer pa se še vedno lahko pogovorita in poiščeta stične točke. S samozavestjo bo lažje.

TEHTNICA – Pred vami je dan, ki vam bo prinesel spremembe na področju dela in odnosov. V službi se boste s sodelavci lotili pomembnega projekta, a začetek ne bo ravno po vaših željah.

ŠKORPIJON – Odkrivali boste strasti v sebi in uvideli lastno pomembnost. Kjerkoli se boste pojavili, boste pritegnili pozornost in povzročili val navdušenja. Najbolj pestro bo na delovnem mestu.

STRELEC – Današnji dan bo nemiren in razgret, kriva bo luna. Nikar se ne ukvarjajte s starimi zamerami, saj jih boste le še poglobili. Naučite se odpuščati in stopiti korak naprej.

KOZOROG – Dokazovali se boste na vsakem koraku, pa čeprav bo šlo za stvari, ki jih že sicer dobro obvladate. Sčasoma boste utrdili svoj položaj in se bolj sproščeno posvečali novim poslovnim izzivom.

VODNAR – Nekoliko manj obveznosti bo, kot ste mislili, zato pa več časa za drago osebo, ki upravičeno zahteva več vaše pozornosti. Dogovorita se glede nečesa pomembnega, dolgoročnega.

RIBI – Z vsemi lekcijami, ki jih imate za seboj, in vsemi tistimi, ki vas še čakajo, boste bolje spoznali sebe, predvsem pa, kaj si želite. Manjši problem vam bo zaradi vpliva lune predstavljalo prilagajanje.