Astro

Horoskop za torek, 21. junija

W. Y.
21. 6. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Hitro boste pozabili na pretekle spore, saj vas ne bodo niti najmanj zanimali. Potrudite se torej, da boste čim prej spet komunicirali s prijateljem, ki trenutno nima časa za vas. 

BIK – Vaše pronicljivo opazovanje se vam lahko obrestuje hitreje, kot ste pričakovali. Pokažite, da ste lahko komunikativni, diplomatski in razumevajoči. Spodbuja vas ugoden vpliv planetov. 

DVOJČKA – Obveznosti bo danes veliko, hitite, zdi se vam, da vsemu ne boste kos. Zadeve vas bodo nekoliko utrudile, toda na koncu se vam bo odvalil velik kamen od srca. 

RAK – V zadnjih dneh ste pod velikim stresom. Ne bi bilo slabo, da bi si privoščili nekaj oddiha, kar bi blagodejno delovalo na vas in vaše telo. Vpliv planetov ostri vašo intuicijo. 

LEV – Ogromno dela, ki vas bo čakalo na delovni mizi, vas bo že navsezgodaj spravilo v nejevoljo, vendar se nikar ne prepuščajte pesimizmu. Potrudite se in čim prej opravite z vsem. 

DEVICA – Vsaka pripomba, kaj šele morebitna kritika, vas bo razbesnela, da boste postali še bolj ranljivi. Uporabite svojo pragmatičnost, osredotočite se na delo in se ne ukvarjajte več s komentarji. 

TEHTNICA – Uživali boste v vsem tistem, kar je lepo in prijetno. Na delovnem mestu boste imeli v rokah čarobno palčko, tako uživate v vsem, kar ustvarjate, da boste motivirali tudi druge ljudi. 

ŠKORPIJON – V današnjem dnevu bo ključnega pomena potrpežljivost, kar velja še posebej za vezane. Do partnerja bodite sočutni in razumevajoči, kar vam lahko prepreči luna. 

STRELEC – Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo počivali, čeprav je bolje tako, kot da bi storili nekaj nepremišljenega. V ljubezni so na vidiku sivi oblaki, zato ostanite previdni in budni. 

KOZOROG – Nekdo vas bo navdušil s svojimi idejami, kar lahko velja za področje zasebnosti ali posla. Dovolili mu boste do besede, zelo hitro pa boste pričakovali tudi skupno sodelovanje. 

VODNAR – V ljubezni se vam bodo odpirale nove možnosti, ki bi jih bilo dobro izkoristiti. Nikar ne odlašajte in ne prepuščajte stvari naključju. Vzemite zadeve v svoje roke in se potrudite. 

RIBI – Danes si boste marsikaj razlagali po svoje, kar pa lahko povzroči precejšen nesporazum. Potrudite se torej, da boste poslušali tisto, kar vam bo nekdo razlagal.