Napoved

Horoskop za ponedeljek, 20. junija

W.Y.
20. 6. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Kaj vam napovedujejo zvezde.

Arhiv Svet24
Horoskop

OVEN – Današnji dan bo sproščen. Na vsakem koraku vas bodo čakale zanimive dogodivščine, ki si jih boste s povečano kreativnostjo znali celo popestriti in uživati v njih.

BIK – Manjka vam idej, zato bi bilo koristno, da preživite nekaj časa z osebo, ki je znana po svoji prijetnosti in iskrenosti. Rutina in pravila zavirajo vašo ustvarjalnost.

DVOJČKA – Znašli se boste v takšni naglici, da boste pozabili, kaj ste že naredili in česa še ne. Ustavite konje. S takšnim brezglavim ravnanjem izgubljate še več časa in energije.

RAK – Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo še intenzivnejša. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kak korak naprej in se soočite z nekom, ki ni ravno na isti valovni dolžini.

LEV – Dan z vplivom prijetne lune vam bo prinesel spontanost, ob tej sproščenosti pa se boste bolje počutili. Zdaj je pravi čas, da nekomu naklonite pozitiven kompliment.

DEVICA – Radi bi se izkazali z nečim, kar je skorajda nemogoče, vendar vam počasi zmanjkuje tako časa kot delovne vneme. Morda bi si pa vendarle omislili pomoč.

TEHTNICA – Denarne skrbi se vas bodo nekoliko bolj dotaknile kot običajno. Čeprav vam gre trenutno večinoma dobro, boste iskali več finančne varnosti za prihodnost.

ŠKORPIJON – Ne storite kaj nepremišljenega le iz navala zagrenjenosti. Duševno zdravje vam ne služi dobro. Poskusite se umiriti ob meditaciji in pogovorih s prijatelji.

STRELEC – Luna bo s svojimi aspekti danes pozitivno vplivala na vaše počutje v delovnem krogu. Zaželeli si boste še boljših rezultatov in tokrat vas pri tem nič ne bo zaustavilo.

KOZOROG – Če si še tako želite, da bi bilo vse popolno, se tokrat ne boste mogli zadržati, da ne bi na glas povedali svojega mnenja. Skrajni čas je že bil, da to storite.

VODNAR – Ne zanašajte se preveč na svoje argumente. Nekdo jih bo spretno izpodbijal, tako da se vam lahko zgodi, da navsezadnje še sami ne boste več prepričani vanje.

RIBI – Današnja kombinacija planetov vam bo prinesla veliko dobrega, pozitivnega, posebno zgodaj popoldne. Končno bo posijalo tudi ljubezensko sonce, močnejši boste.