Napoved

Horoskop za soboto, 18. junija

W.Y.
18. 6. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo za danes.

OVEN – Pred vami je zanimiva dilema. Ne dovolite, da bi jo namesto vas reševal nekdo, ki vam ni preveč podoben. Od vas bodo zahtevali več odločnosti, zato nikar ne ovinkarite.

BIK – Zaradi prijetnega vpliva Lune se vam bo svet zdel lepši. Pripravljeni boste na spremembe, s katerimi odlašate že dlje časa, tudi timsko delo vam danes ne bo povzročalo nobenih težav.

DVOJČKA – Danes se vam obeta pestro dogajanje, kjerkoli že boste. Neprestano boste v zagonu. Ne pretiravajte s telesno dejavnostjo. Naslednje jutro vam bo žal.

RAK – Začeli boste zanimiv projekt in temu boste močno prilagodili tudi svoje zasebno življenje. Vezani lahko pričakujete partnerjevo podporo, če mu boste zadevo razložili.

LEV – Podajte se v današnji dan brez kakšnih posebnih pričakovanj, pa ga boste končali nadvse zadovoljni. Vedno bolj jasno vam bo, kako so stvari med seboj povezane.

DEVICA – Soočite se s svojimi čustvi. Predolgo že nekaj zadržujete v sebi, ker vas skrbi, kaj si bodo mislili drugi. V resnici pa je bolj malo ljudi, ki vam lahko govorijo, kaj je prav in kaj ne.

TEHTNICA – Če ste se odločili, da rešite in razčistite ljubezenske zadeve, vas bo Luna danes usmerila k hitrim zaključkom, brez nepotrebnega razmišljanja in analiziranja.

ŠKORPIJON – Sreča, ki se vam bo nasmehnila danes, bo posebnega značaja, saj ste bili v zadnjem obdobju bolj črnogledi. Ravno iz tega razloga boste še bolj presenečeni in zadovoljni.

STRELEC – Na ljubezenski ali prijateljski strani ni odziva, ki ste si ga želeli. Pozabljate na to, kako se je tudi v preteklosti zapletalo okoli podobnih reči. Vsekakor zavihajte rokave, tudi doma.

KOZOROG – Danes je primeren dan, da naredite korak naprej, da se postavite zase. Luna bo olajšala vaše odločitve in vam pričarala več samozavesti.

VODNAR – Nekaj ali nekdo vas ne privlači tako kot nekoč. Tokrat ste veliko zahtevnejši, pa še zavedate se ovir, ki jih ne nameravate preskakovati, temveč se jim vsaj za zdaj ne morete izogniti.

RIBI – Dolgoletni prijatelj vam bo laskal. Pohvalil bo vse vaše kvalitete, tako na službenem kot na zasebnem področju. Komplimentov ne boste mogli pozabiti in to lahko negativno vpliva na neko že tako nestabilno zvezo.