Astro

Horoskop za petek, 17. junija

W. Y.
17. 6. 2016, 06.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Današnji dan vam prinaša veselje in presenečenje v večernih urah. Ko boste opravili z obveznostmi, vam bo pomembno le to, da se zabavate v dobri družbi.

BIK – Ne oklevajte glede večje študijske naloge, skupnega potovanja ali športnega udejstvovanja. Vzelo vam bo nekaj prostega časa, toda tokrat ste pripravljeni močno zagristi v ta veliki zalogaj in se izkazati.

DVOJČKA – Pred vami je dan, ki si ga boste zapomnili predvsem po nakupih, ki niso nujni, ampak zanimivi. Zato pazite na denarnico, da vam ne bo kasneje žal. S partnerjem se boste šele zvečer uskladili.

RAK – Danes boste spoznali osebo, s katero bosta postala prijatelja. Čutite potrebo po sklenitvi novega prijateljstva. V službi ste priljubljeni in občudovanja vredni, zato boste naleteli na škodoželjne ljudi.

LEV – Nekdo vam je naredil pravo zmedo, ko je hotel dokazati, da lahko opravlja vaše delo. Vskočite, preden se stvari tako zapletejo, da boste potrebovali pomoč.

DEVICA – Če se boste danes lotili bolj zahtevnih opravil, se ne čudite, če boste kljub temu hitri in uspešni. Luna ne dovoli lenobe in počasnosti, ampak obeta hitro akcijo.

TEHTNICA – Ne pustite svojih prijateljev na cedilu. Pomagajte jim v težkih trenutkih. V partnerstvu vsa skrb leži na vaših ramenih. Motivirajte svojega izbranca za izboljšanje vajinega odnosa.

ŠKORPIJON – Po službi se ne pozabite otresti skrbi, preden pridete na domače dvorišče. Če se boste v ta namen ustavili na pijači, pa le ne pozabite, da vas doma nekdo čaka.

STRELEC – Vpliv planetov vas osvobaja negativnih misli. Pripravljeni boste na akcijo, ki bo vezana na vsa področja, najbolj pa na ljubezenskega, kjer ste se nekoliko zaprli vase.

KOZOROG – Če ste se odločili izkoristiti ugodne okoliščine in skočiti še za nekaj dni na oddih, ste zadeli žebljico na glavico. Tudi preostalim se bo prileglo malo več lenarjenja.

VODNAR – Lotite se dela, preden vas zapusti začetno navdušenje. V prvem navalu energije boste z lahkoto premagali nekaj ovir, ki bi vas kasneje upočasnile.

RIBI – Posvetite svoj prosti čas najbližjim. Nekdo ima težave v ljubezni, zato mu svetujte na podlagi svojih izkušenj. Pri delu ste korak pred ostalimi, a si zaradi tega nikakor ne prisodite večje vrednosti.