Astro

Horoskop za četrtek, 16. junija

W. Y.
16. 6. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Vaš partner bo danes zelo ljubeč, vendar se bo kmalu naveličal vaših dolgih izostankov in poslovnih telefonskih pogovorov pozno v noč. Naučiti se boste morali ločevati med zasebnim in poslovnim življenjem. 

BIK – Na delovnem mestu boste morda obtožili napačno osebo za različne zaplete, ki vam preprečujejo, da bi prišli do vrhunskega rezultata. Izrazito si prizadevate za uveljavitev. 

DVOJČKA – Danes vam pač ni usojeno, da bi se premaknili stopničko višje. Previdno s financami, ne porabite vse zaloge. V nasprotnem primeru se boste znašli v hudih škripcih. 

RAK – Oseba, ki ji zaupate, bo spodbudila vaše skrite talente in umetniško žilico, zato boste danes uspešni prav tisti, ki pri svojem delu potrebujete kreativnost in umetniško izražanje. 

LEV – Danes boste spoznali nove ljudi, ki vam bodo ponudili koristne namige za uspešno kariero. Vaš partner želi, da vložite več truda v izobrazbo, saj se bodo na ta način tudi vajine denarne razmere izboljšale. 

DEVICA – Vse ni tako črno, kot se zdi na prvi pogled. Tolažite se, da vedno ne morete pričakovati pozitivnega razpleta. Pri delu preveč tvegate, zato se pripravite tudi na manjši poraz. 

TEHTNICA – Več ko veste, težje se boste odločili. Mnenja so različna, vendar ne vsa enako pomembna. Če ste vprašali kar vse po vrsti, bo morda najbolje, da zadevo prespite. 

ŠKORPIJON – Ocenjevali boste odzive na nekaj, kar ste naredili ali povedali. Predvsem vas bo zanimalo, kateri so iskreni in kaj se utegne skrivati za tistimi, ki morda niso. 

STRELEC – V dopoldanskih urah boste sestavljali zadeve v celoto, pri tem vas bo nekoliko ovirala luna. Vaša odločnost bo zamajana in težko se boste pravilno odločili. 

KOZOROG – Končno veste, kaj si želite na srčnem področju. Zdaj vam ostane le še to, da od idej preidete k dejanjem. To pa zagotovo ne bo pretežko, saj ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne. 

VODNAR – Osredotočite se le na informacije, ki vam lahko dejansko koristijo, in odmislite vse, kar je pretirano ali nerealno. Doma se morate bolj potruditi, da bi ohranili mir in soglasje. 

RIBI – Danes se boste z veseljem lotili tudi najtežjih nalog. Vaše misli bodo usmerjene v napredek, na čustvenem področju pa bo prisotne nekaj tišine.