Astro

Horoskop za sredo, 15. junija

W. Y.
15. 6. 2016, 06.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Do popoldneva boste razpoloženi za delo, potem se bo vaša zbranost zmanjšala pod vplivom dogodkov na čustvenem obzorju. Pri nekem pogovoru bodite čim bolj jasni in brez dlake na jeziku.

BIK – Imejte več posluha. Prav kmalu se bo izkazalo, kaj si kdo misli in namerava. Zato ostanite mirni in zbrani, kar se vam obrestuje pri študiju ali če ste se pred kratkim selili ali zamenjali okolico.

DVOJČKA – Tokrat boste nekoliko manj pristranski kot po navadi. Nekaj ste sprejeli precej mirno in ugotovili, da je to edina pot do vsaj zasilne rešitve. Več časa preživite na zraku, gibajte se.

RAK – Določena situacija vas bo usmerila v intenzivne premike na čustvenem področju. Če se odločate med dvema osebama, bi bilo priporočljivo še nekoliko počakati, da ne naredite napake.

LEV – Nekaj prijaznih besed v naglici lahko nekomu pomeni veliko več, kot bi si mislili. Poskušajte delovati spodbudno, čeprav še sami niste povsem prepričani o uspehu.

DEVICA – Danes boste veselega razpoloženja. Pri delu vam trenutni uspeh ne pomeni veliko, z mislimi boste nekje drugje. Izboljšan ljubezenski odnos vas bo motiviral k dejanjem, ki jih prej niste počeli.

TEHTNICA – Hiter življenjski tempo vam tokrat ni odveč, prav nasprotno. Kamorkoli se obrnete, ugotavljate, da ste opaženi. Na delu ne boste več utrujeni kot ob začetku tedna. Prebuja se vaša tekmovalnost.

ŠKORPIJON – Prevzemajo vas nežne vibracije, zato se boste bolj posvečali svojim najdražjim. Manj ko se vas bo zbralo, bolj boste uživali v nepričakovani razpoloženjski spremembi.

STRELEC – Planeti napovedujejo ugodno obdobje, v katerem se boste srečali s pozitivnimi spremembami in bolj konkretnimi rešitvami določenih zapletenih situacij.

KOZOROG – Danes se držite dogovorov. Nobena nepričakovana obveznost, zunanja okoliščina ali sijajna priložnost ne bo dovolj dober izgovor, če boste tokrat zamočili.

VODNAR – Ne vdajajte se iluzijam. Četudi ohranjate optimizem, se globoko v sebi zavedate, da ste si nadeli preveč rožnata očala. Počasi se bo treba postaviti zase in začeti razmišljati o ciljih.

RIBI – Vpliv današnjega dne bo ugoden. Določena situacija vas usmerja tja, kjer so dobri rezultati in zadovoljstvo. Pozitivna energija vas bo spremljala tudi na čustvenem področju.