Horoskop

Horoskop za torek, 14. junija

W.Y.
14. 6. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Z denarjem ravnate preveč razsipno. Zategnite pas, saj kmalu lahko nastopijo težave. Pri delu ste dokončali nalogo, ki vam bo prinesla veliko psihično olajšanje, a ne nujno materialne koristi. 

BIK – Vpliv današnjega dne bo vse prej kot obremenilen. Rešili se boste določenih strahov, vezanih na neuspeh. Zadeve se bodo končno začele razvijati v pravi smeri. Zadovoljni boste.

DVOJČKA – Vezani ne boste osredotočeni na kariero in profesionalne zadeve, zato bo ljubezensko življenje cvetelo. Stanje lahko postane v službi grdo, zato bodite obzirni in zelo previdni. 

RAK – Pri delu imate občutek, da nekdo ovira vaše načrte in dela za vašim hrbtom. Zaupajte vase in se ne pustite ustaviti. V vašem primeru namreč cilj opravičuje sredstva. 

LEV – Česarkoli se boste danes lotili, vam bo uspelo. Dan vam prinaša veliko izjemnih dogodkov. Ves dan boste aktivni in zabavni. Tudi spolno življenje bo cvetelo. 

DEVICA – Na delovnem mestu vam nekdo od sodelavcev precej zavida in vam ni najbolj naklonjen. Zlahka ga lahko pridobite na svojo stran, če diplomatsko odstranite neki nesporazum. 

TEHTNICA – Z vplivom današnjega dne boste močnejši in bolj gotovi vase. Tudi tisti, ki ste na dieti, boste imeli danes manj pregrešnih želja in več discipline na tem področju. 

ŠKORPIJON – Če se že nekaj časa sprašujete, kaj bi lahko spremenili, je zdaj pravi čas, da se usmerite v bolj pozitivne rešitve, vsekakor pa poslušajte tudi prijateljev nasvet. 

STRELEC – Čakanje vam bo še veliko bolj neprijetno kot misel na morebitni neuspeh. V takem razpoloženju niste najbolj prijetna družba, skušajte se nekoliko zamotiti. 

KOZOROG – Sami se boste morali odločiti, kako se bo ljubezen razvijala naprej. Vezani precej tvegate, kljub temu pa ste na splošno celo bolj motivirani od samskih. 

VODNAR – Dopoldne bo prijetno, saj vas bo spremljala ugodna planetarna kombinacija, deležni boste nekaj pesimizma in obremenitev na čustvenem področju. 

RIBI – Današnji dan je neke vrste naložba v dolgoročno prihodnost. Začeti boste morali z najmanj prijetnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej, kot pričakujete.