Horoskop

Horoskop za ponedeljek, 13. junija

ud
13. 6. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Ker ste danes nekoliko nemirni, boste bolj eksplozivni in netolerantni, vendar le do tistih, s katerimi že nekaj časa nikakor ne morete poiskati skupnega jezika.

BIK – Vaše zemeljske energije bi bilo dobro v današnjem dnevu nekoliko sprostiti, saj boste deležni več simpatičnih priložnosti, zaustavita pa vas lahko le vaša mrkost in hladnost, ki odbijata osebe nasprotnega spola od vas.

DVOJČKA  Prva polovica današnjega dne bo nasploh bolj kaotična in napeta, nekateri si boste postopoma priznali, da je ljubezni konec, in se odprli novim začetkom. Marsikoga boste presenetili s svojo zrelostjo.

RAK – Današnji dan bo namenjen ljubezni z veliko začetnico. Tokrat boste odvrgli svoj oklep in se boste pripravljeni popolnoma sprostiti, tudi med rjuhami, kjer ste že dlje časa zadržani in nezadovoljni.

LEV  Določeni podatki bodo prišli do vas jasnejši kot kdajkoli, vendar nikakor ne boste vedeli, kaj z njimi. Vprašajte se, zakaj nekdo misli, da jih potrebujete ravno vi.

DEVICA  Kombinacija planetov, ki za vas ni ravno najbolj ugodna, lahko v današnjem dnevu povzroči nekaj zmede, še posebej pri tistih, ki se na poslovnem področju že dlje časa trudite.

TEHTNICA  Končno boste začeli nekoliko bolj ceniti nekoga, ki vam je šel v zadnjem obdobju na živce, saj je drugačen od vas. Spremembe so vsekakor dobrodošle.

ŠKORPIJON – Naporna situacija bo razkrila, kako zelo ste se zmotili o nekaterih ljudeh. Oseba, ki ji tega ne bi nikdar pripisali, vam bo ponudila roko v pomoč. Zelo boste presenečeni.

STRELEC  Današnji dan vam s svojimi vplivi prinaša sproščujoče energije, ki ne bodo nikomur dovolile, da vas spravi v slabo voljo. Dogajalo se vam bo veliko lepega.

KOZOROG  Privlačile vas bodo nenavadne stvari, nepojasnjeni dogodki. Vaše male sive celice bodo šle z veseljem v akcijo, vendar ni nujno, da boste zadovoljni s svojimi odkritji.

VODNAR – Verjetno ste opazili, da tako ne gre več naprej. Zaustavili se boste in poskušali poiskati pravo pot, ki vas bo vodila k bolj umirjenemu in sproščenemu ljubezenskemu življenju.

RIBI – Današnji dan vam prinaša osvoboditev od določenih starih vzorcev in zadev, ki vas bremenijo že nekaj časa. Postali boste bolj samozavestni ter pripravljeni na nove ideje in načrte.