Astro

Horoskop za soboto, 11. junija

W. Y.
11. 6. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Zahtevate več pozornosti, a tega ne znate pokazati na pravi način. V odločilnih trenutkih se ustavljate, morda vas je strah, da bi naredili napako. Bolj verjemite vase.

BIK – Glede na položaj planetov bo vaše počutje danes nestanovitno. S težavo se boste zbrali in po glavi vam bodo ves čas švigale nenavadne misli.

DVOJČKA – Končno prihajajo v vaše življenje lepše energije in občutek, da ste stvari postavili na svoje mesto, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste v preteklosti občutili veliko zmedo.

RAK – Samski se boste s prijatelji odpravili na potepanje ob morju. Nikar si preveč ne prizadevajte, da spoznate nekoga novega. Saj veste, da se najboljše stvari zgodijo spontano.

LEV – Danes boste priča številnim spremembam. Udarile bodo predvsem na vašo čustveno plat, zato se z ljubljeno osebo nikar ne zapletajte v dvoumne pogovore, saj si lahko naredite več škode kot koristi.

DEVICA – Razveselile vas bodo novice s prijetno vsebino in prinesle nekaj novosti, povezanih z vašo ljubezensko prihodnostjo. Morda se vam utrne kakšna dobra ideja.

TEHTNICA – Prav je, da se v določenih situacijah ozirate na to, kaj si drugi mislijo, a danes to ni ravno priporočljivo. Čas je, da vzamete stvari v svoje roke.

ŠKORPIJON – Luna bo tokrat na vaši strani. Pričakujete lahko rešljive, globoke pogovore, ki vas bodo enkrat za spremembo pomirili in usmerili k nekakšnemu napredku.

STRELEC – Veliko se boste ukvarjali s svojo zunanjostjo, radi bi bili še lepši. Obiščite kozmetični salon ali se odločite za stilsko preobrazbo. A ne pozabite, da vas zares cenijo tisti, ki jim je pomembna vaša notranjost.

KOZOROG – Če ste samski, prost dan preživite raje v samoti, na lov za srečo pa se odpravite nekoliko pozneje, ko bo več priložnosti, saj trenutno energije niso prave.

VODNAR – Ozavestili boste pomembno lekcijo o odnosih, zaradi česar boste že kmalu veliko lažje zadihali. Na težave se boste ozrli z nasmeškom in razigranostjo.

RIBI – Danes zjutraj se bo začel čas uživanja in prepuščanja radostim. Čeprav vas bo nekdo poskušal razjeziti, mu ne bo uspelo, saj boste samozavestni in prepričani vase.