Astro

Horoskop za petek, 10. junija

W. Y.
10. 6. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Vaš razum bo danes aktiven. Zaradi vpliva planetov boste ves čas zaposleni z drobnimi malenkostmi, ki pa bodo od vas zahtevale vedno več natančnosti.

BIK – Na čustvenem področju se vam določene zadeve nekoliko podirajo. Če svojih ljubezenskih zmešnjav ne boste uredili do konca, vam bo Saturn s svojo hladno naravo pokazal nekoliko težjo pot.

DVOJČKA – Na ljubezenskem področju se boste lotili reševanja zadev, ki so povezane s preteklostjo. Najlažje vam bo, če boste zahtevali direktne odgovore in se postavili zase, še posebej pri tistih stvareh, ki vas motijo že nekaj časa.

RAK – S parterjem se bosta oddaljila, kar seveda ni najbolje za že tako oslabljen odnos. Vaš libido bo visok, a priložnosti bo bolj malo. Več se boste posvečali zadevam, ki lahko izboljšajo vaše poslovno stanje.

LEV – Današnji dan bodo zaznamovale zanimive prigode, ki jih bo narekoval vpliv planetov. Na delovnem področju boste le s težavo speljali določene stvari do konca, vendar s tem niti ne boste obremenjeni.

DEVICA – Vašega koketiranja ne razume vsak, zato se varujte napačne presoje, ki bi se vas lahko globoko dotaknila. Nikar pa v svoji zaljubljenosti ne pozabite na prijatelje, saj je med njimi tudi nekdo, ki ste mu všeč.

TEHTNICA – Prva polovica dneva bo namenjena urejanju uradnih in poslovnih zadev, zato takrat nikar ničesar ne obljubljate, da se komu ne zamerite. Vaše počutje bo sicer dobro, vendar se vam obetajo manjši glavoboli.

ŠKORPIJON – Tokrat boste bolj odločni, na prvo mesto pa boste končno postavili sebe in svoje potrebe. Uspeh je zagotovljen, vendar se bo to lahko poznalo na prijateljskih odnosih.

STRELEC – Ne bodite presenečeni, če se vam bodo danes dogajale nenavadne stvari. Krivec bo Luna, ki s svežim vetrom prinaša nenavadne ideje, drugačnost in željo po dvigu adrenalina.

KOZOROG – Vaša skrivnostna privlačnost bo očarala osebo, ki vam je že lepo obdobje zelo všeč. Prisluhnite srcu, kako daleč se je vredno spustiti, razum tokrat nekoliko izklopite.

VODNAR – Najbolj sladka so presenečenja, ki jih ne načrtujete. Prepustite se toku teh prijetnih dogodkov, ki jih boste deležni v današnjem dnevu. Bodite zaljubljeni in odkritosrčni, tako kot znate le vi.

RIBI – Zaradi vpliva Lune bo močno vzbujena potreba po druženju s prijatelji. Pazite le, da ne boste pretiravali z alkoholom, saj bi se v tem primeru lahko zapletli v glasen konflikt.