Astro

Horoskop za sredo, 8. junija

W. Y.
8. 6. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Komunikacija bo odprta in sproščena, vi pa zadovoljni, saj boste tarča spogledljivih oseb nasprotnega spola, ki vam bodo z lahkoto trosili komplimente. Če ste vezani, nikar vsega ne jemljite preveč resno. 

BIK – Brezskrbnost ne bo na prvem mestu, še najmanj pri financah. Preverite, ali niste spregledali kakšne položnice oziroma če vam res ostane toliko rezerve, kot se trenutno zdi. 

DVOJČKA – Veliko stvari bo povezanih z odnosi, ki trenutno niso na najboljši točki. Dovolj bi bilo že nekaj prilagajanja in tolerance, ki bo še posebej dobrodošla v popoldanskih urah. 

RAK – Energija današnjega dne vas bo usmerila k razmišljanju o spremembah na poslovnem področju. Ne boste si več dovolili, da pometajo z vami in vašim egom. 

LEV – Čeprav ste zelo trdni in samozavestni, se lahko danes pojavijo dvomi, ki bodo od vas zahtevali več motivacije in odločnosti, ki pa je v tem trenutku ne premorete. 

DEVICA – Vaš načrt se bo znašel v senci neke igre naključij. Vztrajajte pri svojem in razvijajte tisto, za kar veste, da se bo obneslo. Kmalu bo jasno, da ste imeli ves čas prav. 

TEHTNICA – Vaše simpatične energije bodo prišle še posebej do izraza v večernih urah, ko se boste sicer veliko ukvarjali s svojo zunanjostjo, vendar se boste v družbi nasprotnega spola odlično znašli. 

ŠKORPIJON – To, kar ste si želeli, se bo danes začelo počasi uresničevati. Imeli boste priložnost, da izpostavite določene zadeve in naredite prostor tudi za zabavo in prijatelje. 

STRELEC – Sonce vas s svojimi aspekti še vedno ovira pred tem, da bi na čustvenem področju naredili kakšno bistveno spremembo, ki bi bila glede na položaj nujno potrebna. 

KOZOROG – Zakaj si ne bi današnjega dneva organizirali čisto po svoje. Čas je, da nekoliko odmislite nepomembne zadeve, s katerimi ste se v zadnjih dneh ves čas obremenjevali. 

VODNAR – Dober vodja vas bo znal spodbuditi, da boste presegli svoje meje. Sredstva, ki jih bo uporabil, lahko ustvarijo določeno napetost, toda rezultat bo tokrat vreden vašega truda. 

RIBI – Potrebujete občutek, da ste cenjeni, kar je nekdo opazil. Oseba, ki vam laska čez vsako normalno mejo, prav gotovo ni samo prijazna. Ugotovite, kaj ima za bregom.