Astro

Horoskop za torek, 7. junija

W. Y.
7. 6. 2016, 06.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Danes boste polni samozavesti in težko vas bo premakniti. Povečana bo tudi vaša direktnost, s katero pa v krogih ljudi, ki vam niso najbolj blizu, nekoliko skoparite, da ne pride do konflikta.

BIK – Če boste na preizkušnji, nikar ne zaledenite, saj lahko vaša hladnost in nedostopnost ogrozita čustveno zvezo. Pogovorite se in razrešite dogodek, ki vas bremeni že nekaj časa.

DVOJČKA  Današnja kombinacija planetov vas lahko popelje v navidezno iluzijo, vendar se tam nikar ne ustavljajte predolgo, saj boste v tem primeru zagotovo zamudili nekaj pomembnega.

RAK – Sploh se ne zavedate, kaj vse zmorete! Ko bo treba, boste že pokazali, iz kakšnega testa ste. Do takrat pa se poskušajte čim manj obremenjevati po nepotrebnem.

LEV – Danes se boste počutili sposobne dokončati vse delovne naloge, ki so vam bile naložene. Ves čas se boste vrteli okrog reševanja zadev, ki jih ostali ne zmorejo.

DEVICA – Današnji dan prinaša nekaj bremen, negotovosti in občasnih notranjih strahov. Nikar ne začenjajte novih projektov in mirujte, kar se tiče drastičnih korakov na ljubezenskem področju.

TEHTNICA  Današnji dan s svojimi energijami ni ravno najboljša kombinacija za sproščeno počutje, zato na igriv način premagajte jezo in čudne občutke, ki se bodo tokrat naselili v vas.

ŠKORPIJON – Srčno osebo boste danes zvečer zavili v odejo romantike. Ne bo se vam upirala, saj vedno poskrbite, da je čudovito, in tudi tokrat vam bo uspelo pričarati nenavadno vzdušje.

STRELEC – Stik, ki ste ga pred kratkim navezali, ima precejšen potencial. Vsekakor ga je smiselno negovati, ne glede na to, ali gre za poslovno ali zasebno področje.

KOZOROG  Pred vami je dan, ki vam prinaša umirjenost in obilo motivacije. Sposobni se boste dogovoriti tudi za izboljšanje vašega finančnega stanja, ki vas bremeni že nekaj časa.

VODNAR  Če se želite izogniti nadaljnjim zapletom, je treba narediti korak nazaj in se vrniti k osnovam. Premlevanje, ki ne vodi nikamor, se že spreminja v pravo obremenitev.

RIBI – Čustvene zadeve bodo počivale, saj boste imeli občutek, da je vse tako, kot mora biti, vendar le do večera, ko vas čaka nekaj globokih pogovorov z ljubljeno osebo ali simpatijo.