Astro

Horoskop za ponedeljek, 6. junija

W.Y.
6. 6. 2016, 06.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Mikalo vas bo spoznavanje neznanih področij, ukvarjali se boste s svojo osebno rastjo in morda se odločite tudi za kakšno izobraževanje v alternativnih vodah, kar vas mika že nekaj časa.

BIK – Kreativni in iznajdljivi boste, pazite pa, da ne boste svojih idej preveč izpostavljali javnosti. Končno boste dobili občutek, da ste sposobni hitrega odločanja.

DVOJČKA – Planetarni vpliv danes ni ravno najbolj ugoden, še posebej za tiste, ki snujete nove začetke in spremembe. Najbolje bi bilo, da vse skupaj najprej dobro premislite.

RAK – Kritičnost, ki bo danes popoldne stopila v ospredje, vam ne bo popolnoma nič koristila, dokler se ne boste začeli zavedati tudi svojih napak, ki bi jih bilo dobro počasi popraviti.

LEV– Sonce in Merkur vam jemljeta energijo, ki jo močno potrebujete. Ravno zaradi tega se vam še ne bo uspelo sestaviti. Raje se usmerite v užitke in naredite kaj zase.

DEVICA – Dan z ugodno Luno vam prinaša obilo smeha, povezanega s prijetnimi dogodki. Morda se odločite celo za kakšno večjo, intenzivno spremembo, ki vas bo prebudila.

TEHTNICA – Vpliv Saturna in njegovih aspektov že nekaj časa povzroča kaos v vašem življenju. Zdaj je pravi čas, da presekate te negativne energije in se borite zase in za svoj obstoj.

ŠKORPIJON – Danes boste trdno pristali na realnih tleh. Veliko stvari vam ne bo najbolj jasnih, vendar se boste znašli v zadnjem trenutku in poskušali popraviti nastalo škodo.

STRELEC – Zasnovali boste konkreten načrt in se ga poskušali držati do konca. Tudi vztrajnosti vam tokrat ne bo primanjkovalo. To je najprimernejše obdobje za zbiranje najrazličnejših podatkov.

KOZOROG – Zaradi vpliva Lune se boste danes težko sprostili v družbi. Morda boste celo odpovedali dogovorjeno srečanje in se odločili dan preživeti sami s seboj ter meditirati.

VODNAR – Vaša dobrota nima meja. Danes bodite pozorni, da ne podležete nekomu, ki se vam bo ves čas dobrikal, saj ima za hrbtom zelo slabe namene, ki vas lahko razžalostijo.

RIBI – V današnjem dnevu imate čudovito priložnost, da začnete dieto, ki jo načrtujete že dlje časa. Najbolj primeren za začetek bi bil post, ki vas bo fizično stabiliziral.