Astro

Horoskop za soboto, 4. junija

W. Y.
4. 6. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Polni boste zagona in svežine, povezane z novimi idejami in projekti. Ovire za vas ne bodo obstajale. Obdobje je odlično tudi za duhovne zadeve. 

BIK – Nikar ne rešujte čustvenih zmed, saj bi se nekomu lahko zamerili in povedali določene zadeve na preveč oster način. To obdobje je odlično za jogo in podobne sprostitvene tehnike. 

DVOJČKA – Strpnosti ne bo ravno v izobilju. To je čas, primeren za izobraževanje, čas, da si razširimo pogled na svet z brskanjem po spletu, prebiranjem literature, obiskom predavanja ali delavnic. 

RAK – Sonce s svojimi aspekti še vedno bdi nad vami in vas spodbuja k hitrejši realizaciji določenih zadev. Le na čustvenem področju se lahko pojavi nekaj občutljivosti. 

LEV – Želeli si boste nadgradnje obstoječega odnosa ali vroče avanture. Če je mogoče, se izognite raznim posegom. Oblecite se v temno rdeča ali vijoličasta oblačila in zažareli boste. 

DEVICA – Dobili boste nov zagon, vse se vam bo zdelo lepše in lažje, poleg tega se boste pripravljeni tudi spoprijeti z okolico, ki vam že nekaj časa nagaja. 

TEHTNICA – Vsega se boste lotili intenzivno in premišljeno, na dan lahko pridejo tudi določene skrivnosti. Dan je primeren za raziskovanje in ukvarjanje s seboj. Na čustvenem področju boste vznemirjeni. 

ŠKORPIJON – Jutro bo povezano z intenzivnim razmišljanjem o odnosih, ki niso ravno dorečeni. Luna vas bo potegnila iz čustvene zmede in vam pričarala neustavljivo strast. 

STRELEC – Ker ne boste obremenjeni z ustaljenimi vzorci, boste lažje sledili tempu in se mu prepustili. Končno boste sposobni narediti korak naprej v pravi smeri. 

KOZOROG – V današnjem bo sreča odvisna od vas samih. Izogibajte se pretemnim barvam in črni, raje posezite po modri ali zeleni, ki vas bosta naredili čarobno privlačne. 

VODNAR – Venera vam lahko s svojimi aspekti na ljubezenskem področju začara položaj, ki ga boste morali reševati zelo taktično, diplomatsko in predvsem zelo previdno. 

RIBI – Obkrožite se z mirom, prijetno družbo in lepim ter elegantnim okoljem. Uživajte v harmoniji okusov, barv, struktur, vonjev in zvokov. Privoščite si tisto, kar si želite.