Astro

Horoskop za petek, 3. junija

W. Y.
3. 6. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – V petkovo jutro boste stopili z energijo, ki bo razpršila vaše misli in ohranila le pozitivne. Te dni so priporočljive športne dejavnosti, ki stabilizirajo krvni obtok, ter masaža nog.

BIK  Če imate danes na sporedu zmenek ali srečanje s prijetno osebo, boste na vsak način hrepeneli po strasti. Nikar pa ne pretiravajte, da ne boste izpadli vsiljivi, kar ni v vaši navadi.

DVOJČKA – Ob druženju s prijatelji lahko pride do pikrih opazk, ki se jim ne odzivajte, če želite preprečiti konflikt. Raje se v miru pogovorite o nastalem položaju.

RAK – Previdni bodite pri vsakem stiku, saj situacije ne boste videli v objektivni luči. V teh dneh imajo zelo dober učinek masaže in vodne kopeli, zato si privoščite razvajanje zase.

LEV  Na čustvenem področju vas bo razganjalo od energije, vendar svojih čustev nikakor ne boste sposobni umiriti. Nikar ne bodite preveč direktni, saj bi si s tem nakopali težave v odnosih.

DEVICA  Mars danes ne bo skoparil s svojo intenzivnostjo delovanja. Ustavili se boste in trikrat razmislili, ali ste se morda znašli na napačnem mestu ob nepravem času.

TEHTNICA – Imeli boste veliko energije in motivacije, zato se boste lotili tudi tistih podvigov, ki so se vam do zdaj zdeli nemogoči. Nakazuje se vam uspeh, vsekakor pa boste morali biti nekoliko vztrajnejši.

ŠKORPIJON  Luna s svojimi aspekti prinaša stres in preobremenjenost, ki se bo najbolj izražala pri tistih, ki ste v samostojnih vodah. Toliko vsega bo za postoriti, vi pa celi raztreseni.

STRELEC – Usmerjeni boste v delo, vendar samo tisto, ki vam lahko prinese dobiček. Prestrašeno boste zrli v prihodnost in težko boste funkcionirali z ljudmi, ki nimajo delovnih navad ali zastavljenih ciljev.

KOZOROG – Vaše razpoloženje bo odlično, kup zamisli, ki vam bodo rojile po glavi, poskusite tudi udejanjiti. Neobremenjeno se boste podali do cilja in želi zmagovalne energije.

VODNAR – Veliko boste govorili, vendar manj udejanjili. Oblecite obleko, ki vam je najbolj pri srcu, in osvojili boste osebo, ki vam je všeč. Ta čas je primeren, da izpostavite svoje pozitivne lastnosti in se izkažete v družbi.

RIBI  Luna vam svetuje, da se danes izognete vsem resnejšim zadevam, obisku zobozdravnika in kirurškim posegom. Raje si vzemite nekaj časa zase in preprosto uživajte!