Astro

Horoskop za četrtek, 2. junija

W. Y.
2. 6. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Luna bo povečala vašo željo po spolnosti. Imeli boste občutek, da ste kljub temu, da je nekdo v vaši bližini, bolj kot ne sami. Poslovnih in finančnih zadev danes ne boste reševali.

BIK – Kompromis je tista čudežna beseda, ki odpira vsa vrata, zato se je v današnjem dnevu dobro pogajati in dogovarjati. Nikar pa si ne dovolite povzdigniti glasu.

DVOJČKA – Zaželeli si boste bližine nasprotnega spola. Na poslovnem področju je to čas bliskovitih sprememb, ki bodo v vaše življenje prinesle svež veter in dodaten zaslužek.

RAK – Nekoliko boste nestrpni in nepredvidljivi, zato se te dni nikar ne spuščajte v resne dogovore. Vse, kar se vam bo dogajalo, boste želeli razčistiti in izpeljati do konca.

LEV – Dnevni vpliv ne bo najbolj ugoden, saj se boste borili sami s sabo ter z nihanji, ki jih prinaša današnji dan. Vse, kar se bo dogajalo, vam bo šlo nekako na živce, vendar se poskusite zadržati.

DEVICA – Ne bo vam do zabave. Svoj čas boste namenili poslovnim in resnim zadevam, ki jim boste kos, če se jim boste popolnoma posvetili. Če želite uspeti, se oblecite v rdeče barve, ki se bodo popolnoma zlile z vami.

TEHTNICA – Večer z ugodno luno bo prinesel nenavadne, vznemirljive energije, še posebno se bodo odražale v ljubezenskih odnosih. Na prvem mestu bosta strast in ljubosumje, ki pa se mu poskusite elegantno izogniti.

ŠKORPIJON – Ves dan boste tavali sem in tja, nikjer ne boste imeli obstanka. Zvečer boste začutili val pozitivne energije in strasti. Prilagodite se danemu položaju, preveč ste nestrpni.

STRELEC – Čez dan se bodo vrstili prijetni in neprijetni opravki, ki vas bodo vznemirjali. Konec dneva boste preutrujeni za razmišljanje, zato vam bo najbolj ustrezal počitek.

KOZOROG – Današnji dan je naklonjen organizaciji, strukturiranju, urejanju raznih birokratskih in nepremičninskih zadev, ni pa najbolj naklonjen medosebnim odnosom, saj boste bolj hladni, težje boste pokazali čustva.

VODNAR – Na prvem mestu bo želja po drugačnosti in adrenalinu. Srečevali boste stare znance in prijatelje, s katerimi se lahko zapletete v zanimive, nenavadne pogovore.

RIBI – Dan, obarvan s simpatično luno, vas bo popeljal po nakupih. Usmerite se v nekoliko bolj ekonomično razmišljanje, saj bi vas lahko spretna prodajalka zavedla. ***null***