Astro

Horoskop za torek, 31. maja

W. Y.
31. 5. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Luna vam danes prinaša eleganco, umirjenost in občutek, da ste za okolico zelo privlačni. Ta vaša samozavest pa lahko nekoga v večernih urah močno zmoti.

BIK  Danes je odličen čas za začetek sodelovanja, ki vas lahko popelje k odličnim rezultatom. Zaželeli si boste tudi sproščene zabave, vsekakor pa se na vsakem koraku nakazuje smeh.

DVOJČKA – Ne boste več tako kritični in analitično usmerjeni, ampak boste zadovoljni z vsako malenkostjo, poleg tega boste znali poiskati srečo tudi v majhnih pozornostih.

RAK  Čeprav ste bolj labilni kot odločni, boste danes nekoga presenetili s svojim direktnim in premišljenim odzivom. Morda bi morali večkrat udariti po mizi in zahtevati svoje.

LEV  Merkur bo vsekakor izboljšal vašo komunikacijo, še posebej s tistimi, za katere ste imeli občutek, da niso na vaši valovni dolžini. Poiščite kakšno bližnjico zase.

DEVICA  Nikar se ne skrivajte za težavami, ampak razmislite o tem, da se z njimi soočite oziroma da jih zaupate nekomu, ki vam veliko pomeni in vas lahko strezni z realnim mnenjem.

TEHTNICA  Čez dan ne boste ravno najbolj zadovoljni, saj bodo vaše misli zmedene, vi pa nekoliko napeti. Več sproščenosti in lepih energij vam prinaša luna, ki vas bo razvedrila.

ŠKORPIJON – Luna vas bo naredila nekoliko bolj pesimistične. Dodala vam bo še zmedenost in občutke krivde, ki se jim poskusite po najlažji možni poti izogniti ali pa se z njimi soočite.

STRELEC – Pozorni bodite, da ne boste preveč govorili in obljubljali. Pojavijo se lahko strahovi, zato bodite čim manj sami. Oblecite se v živahne barve, ki bodo dodale nekaj optimizma.

KOZOROG  Čeprav je vaš strah pred neuspehom vedno večji, naj vas to ne vodi v propad, ampak se raje usmerite proti nadgradnji, saj vam manjka le še nekaj korakov.

VODNAR  S planetarnimi vplivi boste težko uresničili današnje načrte, ne da bi se vmes vsaj trikrat vprašali, ali ste sploh na pravi poti. Nikar toliko ne dvomite o sebi, saj si s tem podaljšujete reševanje zadev.

RIBI  Uspeh se skriva tik pred vami, le nekoliko je zamegljen. Nekdo, ki sodeluje z vami, vas bo želel na vsak način prepričati o nasprotnem, vendar se ne predajte brez argumentov.