Astro

Horoskop za ponedeljek, 30. maja

R.T.
30. 5. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Preverite, kakšen dan je pred vami.

arhiv Svet24
Kakšen prijatelj ste?

OVEN – Na delovnem mestu vas bo spremljala močna ustvarjalna energija. V ljubezni boste plesali po taktu ljubljene osebe, s katero boste končno začeli uživati.

BIK – Danes boste morali nadzorovati ljubosumje in svoje strasti. Vsekakor se bo treba prilagoditi, sicer pričakujte izgubo ravnotežja v partnerskem odnosu.

DVOJČKA – Bodite pozorni na vse, če si ne želite nakopati še nekaj nevšečnosti, posebno v odnosih na delu, kjer vas nekdo očitno še noče pustiti pri miru. V ljubezni se ne navezujte le na eno in isto idejo.

RAK – Želje se počasi izpolnjujejo, imate dovolj zagona. Če bi radi dosegli več tudi na ustvarjalnem področju, se ne pozabite dogovoriti glede materialnih sredstev.

LEV – Ohranite mirno kri. Pri delu boste tudi danes uspešni, čeprav boste dobili nove delovne naloge. Vaša zagnanost bo izjemna, zato boste v vsaki stvari prepoznali nov izziv.

DEVICA – Najbolje se boste počutili v trenutku, ko boste oznanili, kaj si želite. Hrepenite po novostih, ki jih bo še več, kot ste upali, tudi v ljubezenskih vodah, kjer jih najbolj pogrešate.

TEHTNICA – Če prijateljem še niste namenili dovolj pozornosti, je skrajni čas, da storite to danes. Premišljevali boste o dokončanju določenega projekta, ki vas bremeni že nekaj časa.

ŠKORPIJON – Vezani poskušajte spraviti svoje razmerje v red. Naj vas čustva ne zavedejo. Razmišljajte racionalneje tudi, ko gre za resne zadeve. Pomislite tudi na morebitne posledice.

STRELEC – Izkoristite svoje adute in to, da radi potujete in komunicirate. Tudi v karieri boste brez napora napredovali. Vsak dan se nekaj učite, tudi na čustvenem področju, kjer bo naenkrat več strasti.

KOZOROG – Imeli boste veliko priložnosti za sklepanje novih prijateljstev. Kjerkoli se boste danes prikazali, boste deležni občudujočih pogledov in tudi nespodobnih povabil.

VODNAR – Iz dneva v dan ste odločnejši, posebno pri delu. Ostane le še nekaj podrobnosti, in ko jih boste že zgodaj popoldne rešili, vam ostane še dovolj časa za načrte v dvoje.

RIBI – Izid ljubezenskega pogovora je negotov, saj ste preveč neodločni in pričakujete, da bo draga oseba celo brala med vrsticami. Premislite, preden se boste odpravili na daljšo pot.