Astro

Horoskop za soboto, 28. maja

R.T.
28. 5. 2016, 07.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Preverite, kakšen dan je pred vami.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – V vas bo zelo dobra spiritualna energija, ki bo usmerjala današnji dan. Mir in občutek pomirjenosti bosta danes zagotovo v ospredju. Odpočijte si, dan je primeren za to.

BIK – Znova premislite, kaj bi radi in kako naj bi to dosegli. Morda oddajate nasprotujoče si signale o svojih namenih, resnica pa je kot vedno nekje vmes. Pazite na grlo in glasilke.

DVOJČKA – Na vašo pot bodo stopile čustvene zahteve. Če ste se podali v romantično zvezo, zdaj ni čas, da se ustrašite. Izpeljite vse do konca, pri tem pa sledite svojemu srcu.

RAK – Medtem ko boste vezani ustvarili zakonsko harmonijo, lahko samski pričakujete bogato družabno življenje. Ponudila se vam bo priložnost, da olajšate svoje čustvene napetosti.

LEV – Že dolgo časa razmišljate o tem, koga vse bi morali poklicati, toda tega še niste storili. Danes je dan, ko boste nadoknadili vse. Vaše počutje bo fenomenalno.

DEVICA – Nikar ne ocenjujte in ne presojajte drugih po sebi, stvari so namreč povsem drugačne, posebno v trenutku, ko vam bodo začeli zastavljati preveč vprašanj. Poskusite ostati zbrani.

TEHTNICA – Ponosni boste na svojo samostojnost in težko boste namenili pozornost eni osebi, čeprav je to oseba, za katero vam ni vseeno. Če ste v zvezi, bo vaš partner poskušal uvesti manjše spremembe.

ŠKORPIJON – Proti večeru boste pripravljeni na nove podvige. Pazite na finančne odlive! Nakupovalna mrzlica vas lahko potegne v nepremišljenost in pretirano zapravljanje.

STRELEC – Na ljubezenskem področju bo zanimivo predvsem za samske, saj se vam obeta sanjska ljubezenska romanca. Nežnost in čustva se bodo nadaljevali s strastnimi nočmi.

KOZOROG – V vaše življenje bodo prišli zanimivi ljudje. Osrečili vas bodo pogovori in sprostila glasba. Veliko več časa boste preživeli v družbi in se predajali prijetnim navdihom.

VODNAR – V ljubezni boste tudi danes priča številnim prijetnim dogodkom. Če imate določene skrbi, pazite, da ne boste uničili odnosa s partnerjem, saj se bo ta res trudil za vas.

RIBI – Pomembno bo, da si izdelate načrt, kajti tudi počasi se daleč pride. V ljubezni bo v ospredju strast in prijetnosti v dvoje vam bodo podarile krila, s katerimi boste poleteli.