Astro

Horoskop za četrtek, 26. maja

W.Y.
26. 5. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Vaša intelektualna moč je na zelo visoki ravni. Izkoristite jo za nove podvige in zamisli. Kmalu se boste približali svojim predstavam o idealni ljubezni. 

BIK – Stres na delovnem mestu lahko vpliva na vaše zdravje in na ljubezenske odnose. Na sporedu bo izredna občutljivost v odnosih! Ne zapletajte se v konflikte, saj se lahko slabo končajo.

DVOJČKA – Pokažite svojo čustveno zrelost! Zamere bodo zato mimo, prav tako boste lahko vzpostavili odnos na novo. Izboljšajte svojo skrb za telo, saj ste utrujeni.

RAK – Bodite previdni! Danes se lahko zapletete v igro sporov. Poskušajte se umakniti pravi trenutek. Naj vas čustva ne zaslepijo. Več pozornosti namenite vašemu razumu, ki vam bo tokrat pokazal pravo pot.

LEV – Ne dovolite drugim, da bi preveč vplivali na vaše počutje. Z vsem se lahko spoprimete sami in brez posebnega napora. Počasi in postopoma boste prišli do vseh pomembnih informacij.

DEVICA – Mnogokrat ne veste, kako se zares sprostiti, zato vam svetujemo, da se razvajate vsaj v večernih urah. Poskrbite zase. Nehajte razmišljati samo o tem, kako bi spet pomagali drugim.

TEHTNICA – Treba bo analizirati določen problem. Ne poskušajte se mu izogniti, saj to ne bo mogoče. Prej ga boste rešili, bolje bo za vas. Pogovorite se z vpletenimi osebami.

ŠKORPIJON – Ostane še nekaj nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila na vaši delovni mizi ali doma. Zaigrali boste ravnodušnost, čeprav je resnica popolnoma drugačna. Poskusite nekako uskladiti želje.

STRELEC – V današnjem dnevu, še posebej pozno popoldne, boste na trenutke čutili rahlo izčrpanost. Zavedajte se, da je počitek temelj zdravja, zato pojdite tudi danes prej v posteljo.

KOZOROG – V dopoldanskih urah vas čaka mnogo opravkov. Poslovni svet bo prinesel ugodnosti. V prostem času se boste morali posvetiti tistim rečem, s katerimi odlašate.

VODNAR – Pozabili boste na obveznosti, ki bi jih morali opraviti včeraj. Čutili boste popolno pasivnost in nezainteresiranost. Odpočijte si, saj ste v zadnjem času preveč garali!

RIBI – Zagotoviti si morate nekaj resnega in konkretnega, kar zagotovo izključuje prevelike stroške. Zato popazite, posebno zgodaj popoldne, tako s sodelavci in s poslovnimi partnerji.