Astro

Horoskop za sredo, 25. maja

W.Y.
25. 5. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Danes je mogoč dober nakup, zato se le odpravite po tisto, o čemer sanjate že dlje časa. V ljubezni se lahko pojavijo mučne situacije, ki vam bodo oteževale razmerje in razumevanje. 

BIK – Pod vplivom več kot pozitivne Lune ste ambiciozni in ničesar ne prepuščate naključju. Že dopoldne boste odločni, čeprav bi se vsekakor morali ukvarjati z uradnimi zadevami. 

DVOJČKA – Bodite previdni pri denarju. Res je, da je čas primeren za večje nakupe, toda naj vas potrošništvo ne zanese. Vezani boste v svojem razmerju zadovoljni. 

RAK – Navzven ste hoteli ponuditi drugačno podobo razmerja, kot ga imate v resnici. To bo zdaj minilo, zadnji čas je že, da ugotovite, da vse preveč energije posvečate partnerju. 

LEV – Danes je vaš dan! Žareli boste v vsej svoji lepoti in predanosti. Samskim je ta čas zares namenjen, zato pričakujte nove podvige na področju ljubezni. 

DEVICA – Na ljubezenskem področju bo zanimivo, pestro in nenavadno, predvsem za vse tiste, ki ste v zvezi. Svoja čustva boste odprto izražali, pri čemer boste dovolj izvirni, da bo partner navdušen nad vašim novim slogom. 

TEHTNICA – Marsikaj vam bo pisano na kožo, spremljajo vas pozitivne okoliščine. Morebitni dvomi se bodo ob novi ljubezenski ali poslovni priložnosti zagotovo popolnoma razblinili. 

ŠKORPIJON – Na delovnem mestu lahko danes pride do zapletov. Čas bo za taktičen umik, zato se ne odzivajte burno in nepremišljeno. Včasih je bolje, da v kakšnem zapletu niste udeleženi. 

STRELEC – Pridobili boste tisto, kar ste v preteklosti izgubili, vsaj v finančnih pogledih. Težili boste k novim preizkušnjam na delovnem mestu. Prav je tako, saj ste prepričani vase. 

KOZOROG – Že zjutraj boste naredili selekcijo primernih in neprimernih sodelavcev, s katerimi se boste danes družili. Pazite le, da zaradi tega ne boste zanemarili prijateljev. 

VODNAR – Premišljeno ravnajte z denarjem. Čutili boste veliko energije in zagnanosti v ljubezni. Samski razmišljajte pozitivno! Privoščite si dovolj sproščenih aktivnosti. 

RIBI – Navdušeni boste nad dogajanjem. Ljudje okoli vas vam bodo pokazali, kako lepo je lahko življenje. Prijatelj vas lahko danes prosi za nasvet. Prisluhnite mu.