Astro

Horoskop za torek, 24. maja

W. Y.
24. 5. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Na delovnem mestu boste vložili veliko napora v razrešitev določenega vprašanja. Ne obupajte danes. V današnjem dnevu bo vztrajanje v različnih situacijah temeljno.

BIK – Želite si več svobode, kot je dobite, zato so vaša čustva precej mešana. Tudi v ljubezni bo napeto. Poskusite dojeti, kaj vam je pravzaprav želel povedati vaš poslovni partner ali prijatelj.

DVOJČKA – Na finančnem področju so vidni odlivi. Ne pozabite, da se morate zavedati svojih denarnih zmogljivosti. Na čustvenem področju se vam nakazujejo manjše ovire.

RAK – Mučijo vas mešani občutki. Preprosto ne najdete pravih besed, da bi izrazili svoje mnenje. Zdi se vam, da vas zavirajo na vsakem koraku, resnica pa je kot vedno nekje vmes.

LEV – Tudi danes boste pokazali strast do dela. Pričakujte podaljšan delovnik, ki vas lahko zelo utrudi. Svetujemo vam, da se pri delu izogibate stresnim situacijam.

DEVICA – Imate opravka z nekom, ki očitno ve več kot vi. Vsekakor ostanite mirni in obzirni, le tako boste pravočasno izvedeli vse, kar vas zanima. V ljubezni vam bo uspelo tam, kjer niste pričakovali.

TEHTNICA – Če ste v preteklosti razmišljali o vlaganju denarja, je zdaj čas, da to storite, saj so zvezde na vaši strani. Na delovnem mestu boste tudi danes žareli, saj boste nepremagljivi.

ŠKORPIJON – Tako doma kot v službi pokažite več razumevanja, posebno v odnosih z mlajšimi. Z denarjem boste imeli srečno roko, ostane pa še najtežja ovira, ljubezen.

STRELEC – Naredite nekaj sprememb v svojem načinu komuniciranja, z namenom, da s svojimi sposobnostmi in vedenjem laskate vsem. Pri svojih podvigih pričakujte podporo enako mislečih.

KOZOROG – Izvedeli boste vse novosti in to je predpogoj za uspeh. Razpolagate s pravimi aduti. Nikar ne oklevajte, posebno glede dela ali z denarjem. Imate še veliko priložnosti, da se izkažete.

VODNAR – Pazite na svojo zahtevnost. Vaše finančne težave bodo danes v ospredju. Naj vas zapravljanje ne premami. Zmanjšajte stroške, ki jih imate sami s seboj.

RIBI – Današnji dan vam ponuja veliko priložnosti, da izpopolnite svoje čustveno življenje in v njem uživate. Prinesel vam bo več strasti, a tudi preizkušenj za ljubezensko razmerje, v katerem ste trenutno.