Astro

Horoskop za ponedeljek, 23. maja

W.Y.
23. 5. 2016, 05.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Nekdo se očitno zanima za vas, vi pa bi radi znova premislili. Nočete izgubiti svoje samostojnosti. Pri poslih premislite o novih pogodbah, ki se vam nakazujejo.

BIK – Vezani pričakujte rahlo odtujenost v odnosu. Nerganje partnerja vas bo spravljalo ob pamet. Ne pritožujete se preveč! Za samske se boljši časi nakazujejo proti koncu tedna.

DVOJČKA – Danes boste lahko vplivali na marsikoga v svoji bližini. Vaš pogled v prihodnost oziroma napoved določenih dogodkov vas bo naredila za zelo pomembne, še posebej med domačimi.

RAK – Pazite kaj počnete, kajti vsaka stvar vas lahko doseže. Tudi na splošno se boste danes izogibali odgovornostim in morda boste naredili nekaj, kar predstavlja hojo po robu.

LEV – Levi boste v današnjem dnevu prisluhnili. Starejša oseba bo z vami delila svoje dragocene izkušnje. Razmišljajte širše in premislite o sporočilu, ki vam ga je želela predati.

DEVICA – Danes boste igrali na odprte karte. Vsakemu boste povedali, kar mu gre. Razumeli boste skrite namere drugih, zato bo vam lažje, drugim pa težje. Pri delu boste neizprosni in neposredni.

TEHTNICA  Vaše sanje bodo danes končno postale realnost. Danes se boste posvetili lepim platem življenja. Dosegli boste neki cilj in se počutili čudovito.

ŠKORPIJON – Danes boste počivali do popoldneva. Pretekli dan vas je utrudil, saj je bila vaša hiša polna ljudi. Prav je, da mislite nase in si privoščite tisto, kar potrebujete.

STRELEC – Današnji dan bo malce presenetljiv. Naklonjena vam je lahko tako pozitivna kot negativna plat. Bodite odločni v svojih ciljih, saj vas nekdo ves čas spremlja in čaka na vašo napako.

KOZOROG – Nikar ne mešajte štren in ne delajte računov brez krčmarja. Nima smisla. Samo energija vam bo uhajala. Željo po prenovi boste sicer imeli, a bo vse skupaj težko hitro doseči.

VODNAR – Preveč dela se vam sploh ne bo obrestovalo po pričakovanjih. Nič ni narobe, če delate morda še za druge, a vsaka stvar mora imeti svojo mejo. Marsikdo namreč ne bo znal ceniti vaše pomoči.

RIBI – Kmalu se boste znašli v situaciji, ko se boste morali spomniti na besede nekoga, ki vam je želel le dobro. Bodite pozorni in pustite svojeglavost za seboj, saj vam ne koristi!