Astro

Horoskop za soboto, 21. maja

W.Y.
21. 5. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Samski boste dan izkoristili za krepitev samozavesti, pa tudi bolj jasno boste dojeli, da je ljubezen odvisna od tega, koliko se zanjo potrudite. Prepustite se ležernosti. 

BIK – Nimate dovolj potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite. Pazite na zdravje, zlasti na prebavo. Vse je le na živčni osnovi, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro spremeniti. 

DVOJČKA – Vaši bližnji vam bodo izkazali vso svojo ljubezen in čas je, da tudi vi naredite enako. Ne oklevajte, ampak se soočite z njimi. Pokažite jim, koliko vam pomenijo v resnici. 

RAK – Danes se vam bo ponudilo veliko možnosti, med katerimi boste lahko izbirali in si izboljšati položaj. Mogoče je tudi, da boste le želeli, da bi vse potekalo po vaše, kar pa bo danes malo večji problem. 

LEV – Danes boste namenili dovolj časa svojim bližnjim in prijateljem. Pri vas doma bo zato zelo veselo, pričakujte veliko obiskov. Med drugim bodo mogoči izleti s partnerjem ali prijatelji. 

DEVICA – Vse boste delali po pravilih in vsakomur povedali, kar mu gre. Danes vam je namenjeno, da se prebijete skozi težave, ki vas obremenjujejo, in da zmagate na celi črti. 

TEHTNICA – Doma boste izredno napeti, saj se ponavlja nekaj, za kar ste upali, da ste že nekako pustili za seboj. Tako v ljubezenskih odnosih kot s starejšo osebo trenutno ne morete imeti zadnje besede. 

ŠKORPIJON – Včeraj ste morda malo pretiravali tako s hrano kot s pijačo, zato si danes privoščite dovolj počitka, lahko tudi do poznih popoldanskih ur. Poskrbite za svoje telo. 

STRELEC – Ne potrebujete premora, morda le kakšno spodbudno besedo, zlasti proti popoldnevu. Takrat se boste lažje odločali. Razveselil vas bo nekdo, ki prihaja od daleč. 

KOZOROG – Dan boste preživeli zelo aktivno. Energičnost in dobro voljo boste kazali že navzven. V večernih urah boste odprti za takšne in drugačne predloge prijateljev. 

VODNAR – Danes pazite na svojo denarnico. Zelo mogoče je, da se boste zadolžili na banki ali pa na kakšen drugačen način denar porinili od sebe. To bo bolj trošenje ko vlaganje. 

RIBI – Delo boste opravili šele takrat, ko vam bo začela teči voda v grlo. Posledic ne bo, toda vseeno vas bo skrbelo, ker bi radi nekaj končali. V ljubezni bo malo več strasti.