Astro

Horoskop za petek, 20. maja

W.Y.
20. 5. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Dan lahko preživite zelo aktivno, kar pa se bo kasneje odražalo v prazni denarnici. Nadzorujte svoje potrebe in delujte racionalneje. V ljubezni boste danes srečni.

BIK – Vaša vihravost zna povzročati velike težave. Počutili se boste neuglašeno, neprijetno. Prišlo bo tudi do komunikacijskega šuma. Vsekakor se boste skušali držati pravil.

DVOJČKA – Vse boste želeli opraviti še danes, a ne gre tako lahko. Tudi vi potrebujete počitek. Če si ga ne boste privoščili, vam lahko tegobe pustijo sledi v počutju.

RAK – Čutnost bo danes vaš ključ do uspeha! Ustvarite romantično vzdušje v svojem domu in partnerja presenetite z dobro večerjo. Samski pa si privoščite ogled filma s prijatelji.

LEV – Razumevanje in dobra volja bosta zaznamovala današnji dan. Stopite aktivno v nov dan ter skrbno pazite na denar in pomembne papirje, saj vam lahko nekdo povzroči škodo.

DEVICA – Danes pričakujte, da se bo logika stalila v svetu sanj, čustev in želja. Pazite, da ne boste ubili romantičnega razpoloženja z resnimi razpravami o delu, partner vam to lahko zameri.

TEHTNICA – Če čakate na neko spremembo, se ta ne bo zgodila. Pozabite na to in sprememba se bo zgodila sama od sebe. Dobro bi bilo, če bi za malenkost pozabili na druge in se osredotočili nase.

ŠKORPIJON – Odpočijte si in potegnite s spancem. Ne odlašajte s počitkom. Razumevanje v partnerskem odnosu je na vaši strani. Zdaj je čas, da zgladite nesporazume.

STRELEC  Končno je prišel dan, ko se lahko izpolnijo sanje o ljubezni! Danes boste odprti, sočutni in zelo domiselni. Načrtovanje posebnega dogodka z ljubljeno osebo bo zelo pozitivno.

KOZOROG – Pred vami je zelo miren dan, saj si boste privoščili počitek. In prav je tako. Vaše telo nujno potrebuje nekaj umirjenosti, saj so za vami nadvse naporni dnevi.

VODNAR – Videli boste, da ni vse izgubljeno in da obstaja upanje, ki ga tako krvavo potrebujete. Danes boste odprli srce in prav zaradi tega dobili odgovor na vprašanje, ki je za vas pomembno.

RIBI – V današnjem dnevu boste čutili veliko mero optimizma, tako v ljubezni kot na poslovni poti. Čutili boste, da ste nepremagljivi in da za vas ovire ne obstajajo.