Astro

Horoskop za sredo, 18. maja

W.Y.
18. 5. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Vaš neverjetni um vam bo danes še kako prišel prav. Poskrbite, da boste dali prednost predvsem ljudem in odnosom ter ne stvarem. Če lahko, doma ustvarite prijetno vzdušje.

BIK – Družabni odnosi so vam danes pisani na kožo. Izkoristite prihajajoče dni z nekaj prostimi uricami, ki so vam na voljo. V večernem času se boste lahko popolnoma sprostili.

DVOJČKA – Ne bodite tako hladni. Zadnje čase k vam nihče več ne upa pristopiti. V ljubezni boste vezani zelo zadovoljni in predani partnerju! Samski še nekoliko počakajte.

RAK – Okolica vas danes ne bo pretirano zanimala. Od določenih stvari in dogodkov se boste ogradili in raje boste v samoti, kot pa da bi se družili. Iz okolice bodo sicer prihajali neki impulzi, vi pa kar ne in ne.

LEV – Pokažite, kar želite, in strmite k temu. V ljubezni boste vezani srečni in zadovoljni s svojim partnerjem, samski pa boste razmišljali o novi osebi. Približajte se ji počasi!

DEVICA  Danes boste morali paziti na hrano, ki jo zaužijete, saj se sicer lahko pojavijo želodčne težave. Prav tako pa se pazite odvečnih kilogramov, se že kopičijo.

TEHTNICA – Zdravje in splošno počutje bosta dobri. Prosti čas preživite z najbližjimi. Predajte se dobri volji doma! Spočijte se, saj vas v kratkem čakajo obveznosti.

ŠKORPIJON – Danes so vam planeti naklonjeni! Končno boste lahko partnerjeve potrebe postavili pred svoje. Namesto da vse spet načrtujete sami, poskusite za mnenje prositi še svojega partnerja.

STRELEC – Danes boste največ časa preživeli v družbi svoje družine in prijateljev. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni, prav tako boste potrebovali čas zase, da se malce poglobite vase.

KOZOROG  Zvečer obiščite najbližje. Počutili se boste bolje. Napolnite svoje telo z energijo, sicer bo dan prav zaspan in popolnoma neučinkovit za vas.

VODNAR – Izkoristite prihajajoče dni, predajte se ljubezni in toplini v vašem domu. Vezani boste v odnosu s partnerjem končno začutili mir in harmonijo, kar vam bo pisano na kožo.

RIBI – Dan bo kot nalašč za sklepanje novih prijateljstev. Včeraj vam preprosto ni bilo dovolj, zato lahko pričakujete družabni večer, ki vas bo razbremenil.