V zvezdah

Horoskop za torek, 17. maja

W.Y.
17. 5. 2016, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Preverite, kaj za vaše znamenje napovedujejo zvezde.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Čutili boste, kako utrujeni ste v resnici, prav tako si boste želeli preživeti več časa s partnerjem. Privoščite si popoldanski počitek in namenite več časa sprostitvi. 

BIK – Danes lahko pričakujete precej zanimiv dan, v katerem se bodo prepletale tako dobre kot tudi nekoliko slabše zadeve. Ne bi bilo dobro, če bi danes skušali delati red. 

DVOJČKA – Ne bodite tako kritični. Poskušajte ohraniti pravo mero razumnosti in dojemljivosti za osebe okoli vas. Danes obiščite najbližje. Izkažite jim ljubezen in naklonjenost. 

RAK – Bodite obzirnejši, spomnite se, da so dejanja močnejša od besed. V službi bo vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za to, da zavarujete svoje zamisli in tudi prihranke. 

LEV – Dan je idealen za ustvarjanje ljubečega in romantičnega okolja. Partner bo pozitivno presenečen nad vami. Če ste samski, pa poskrbite za to, da bo današnji dan nekaj posebnega. 

DEVICA – Če načrtujete druženje z nekom posebnim, potem poskrbite, da bo do srečanja res prišlo. Vse bo lahko dobro, če boste le optimistično gledali na vse skupaj. 

TEHTNICA – Danes boste zelo prizemljeni in zelo velikodušni. Drugim boste pomagali in za to vam ne bo nič žal. Nekaj se bo dogajalo tudi okoli denarja in videza, kar bo nekaj dobrega tudi za vas. 

ŠKORPIJON – Danes je idealen dan, da svojo ljubezen pokažete prek prostovoljnih del. Več ko boste dali, več se vam bo povrnilo. V ljubezni seveda. Na ostalih področjih bo tišina. 

STRELEC – Ljubezenski odnosi bodo danes za vas občutljivi, zato pazite, če ste v razmerju. Zaplet v odnosih na splošno pa lahko pričakujete tudi samski. Zadovoljstva ne bo od nikoder. 

KOZOROG – Prekipevali boste od energije. Pazite pa, da se ne izčrpate preveč, saj je pred vami naporen dan. Namenite svoj čas tudi prijateljem, saj vas že nestrpno pričakujejo. 

VODNAR – Če ste samski, se bodo za vas odprle nove priložnosti in možnosti, za ljubezen in partnerstvo. Odprite pot novi ljubezni, saj vam ta lahko pričara nepozabne trenutke. 

RIBI – V svojih rokah boste začutili moč in energijo. Vaša motivacija bo zelo pomembna. Uspevalo vam bo vse tisto, kar ste si vedno želeli. To bo dan, ki si ga bo veljalo zapomniti.