Astro

Horoskop za soboto, 14. maja

W.Y.
14. 5. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Ne obremenjujte se, ker so pričakovanja očitno previsoka. Oseba, ki bo imela neke posebne želje, vam bo pripravljena pomagati, vendar jo boste morali prositi.

BIK – Čeprav ste dokaj odporni in mirni glede zdravja, občasno vseeno čutite posledice določenih razvad. Preverite osebne zadeve, nekaj vas moti, mogoče se že zavedate napake.

DVOJČKA – Na vsako stvar se boste odzvali preveč čustveno. Vezane bo partner ranil z nepremišljenimi besedami, samski pa boste zaradi neke osebe začeli izgubljati tla pod nogami.

RAK – Najprej se boste odločili, da partnerja vendarle pustite pri miru, potem se boste vseeno zapletli v pogovor. Preprosto se vam dogaja preveč naenkrat in nočete ostati v ozadju.

LEV – Druženje s kolegi vam bo ljubše od tkanja ljubezenskih vezi. Uživali boste v izzivih in občutku svobode, zato vas bo najverjetneje zamikal šport. Večer boste preživeli v odlični družbi.

DEVICA – Notranje boste občutljivi in le s težavo boste odšli naprej. Spodbudno bo, da boste telesu dovajali dovolj vitaminov in mineralov. Zdrav način življenja naj vključuje tudi dovolj gibanja.

TEHTNICA  Na čustvenem področju ste lahko mirni, posebno če se z nekom srečujete po dolgem času in še razmišljate, ali se bosta ujela. Vse bo dobro. Tudi za učenje imate veliko energije.

ŠKORPIJON – Vaš način komuniciranja bo vse prisotne pustil brez besed. Očarali jih boste s svojim znanjem in suverenim nastopom. Vezani premislite, preden boste napadli partnerja.

STRELEC – Ne glede na vaš miren značaj se nikakor ne morete sprenevedati, da nečesa niste opazili. Zastavili vam bodo nekaj vprašanj, posebno glede naloge, ki ste jo nekoliko neprevidno prevzeli nase.

KOZOROG – Pomembno je, da ostanete osredotočeni na to, kar počnete. Kljub delu bo tudi družinsko življenje zahtevalo svoje in poseglo v vašo zbranost. Z malo truda boste stvari hitro uredili in se vrnili k obveznostim.

VODNAR – Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Dinamična energija bo tista, ki vam bo podarila krila. Skozi pogovor boste uvideli, kaj bo treba še spremeniti.

RIBI – Tako zelo boste zaposleni s svojim zasebnim življenjem, da se vam niti najmanj ne bo ljubilo ukvarjati z delom. Vseeno se potrudite, saj boste imeli nekaj lepih priložnosti, teh pa se nikoli ne branite!