Astro

Horoskop za petek, 13. maja

W. Y,
13. 5. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Današnji dan bodo zaznamovale krajše poti do cilja in prijetni razgovori. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Blizu vam bo raziskovanje duhovnih znanj.

BIK – Kar nekaj časa bo trajalo, da se boste lahko sprostili po naporni obveznosti. Z mislimi se boste ves čas vračali nazaj in se obremenjevali, kaj bi lahko naredili drugače.

DVOJČKA – Kar zadeva reševanje poslovnih težav, boste občutili znatno zmanjšanje napetosti. Pred vami je uspešen dan, če le ne boste preveč pasivni glede svojih želja.

RAK – Pazite, da ne boste pri delu preveč zaletavi, saj bi si lahko s tem nakopali nepotrebne težave. Vaša komunikacija s strankami bo prodorna in neposredna.

LEV – Ves dan se boste po malem veselili neke zabave. Vaša pozitivna energija bo nalezljiva. Tistih nekaj obveznosti, ki vas čakajo, boste opravili z levo roko.

DEVICA – Na delovnem mestu boste blesteli. Obdani boste s svežimi idejami in zamislimi. Našli boste paleto priložnosti za kreativno izražanje, ki je pred vrati.

TEHTNICA – Povežite se z ljudmi, ki vam lahko pomagajo, in ne ovinkarite preveč glede svojih ciljev. Vsaka informacija, ki jo boste dobili pred konkurenco, bo dragocena.

ŠKORPIJON – Delate dobro, ampak imate skrite namene. Če želite delovati v skupini, boste morali igrati na odprte karte, sicer se vam slabo piše. Danes boste zelo razumevajoči do svojih prijateljev.

STRELEC – Z malo občutka za partnerjeve želje boste lahko izboljšali odnos, naj gre za ljubezensko ali poslovno navezo. Upoštevajte svoj šesti čut.

KOZOROG – Po intenzivnem dogovarjanju in načrtovanju boste končno lahko začeli uresničevati svoje zamisli. S poudarjeno zagnanostjo in jasnim ciljem vam uspeh ne uide.

VODNAR – V ljubezni bo v ospredju prijateljstvo. Na delu bo tudi Amorjeva puščica, ki bo zadela samske predstavnike vodnarjev. Izziv današnjega dne bo presenečenje.

RIBI – Nekoliko bolj optimistični boste kot prejšnje dni. Nekdo se vam bo približal in vsekakor še obstajajo možnosti za dogovor, ne glede na to, ali gre za srečanje ali skupno ustvarjalno dejavnost. ***null***