Horoskop

Horoskop za sredo, 11. maja

W.Y.
11. 5. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Preverite, kaj se vam obeta na današnji dan.

Arhiv Svet24
Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo za danes.

OVEN – Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo navsezadnje prijatelji zvabili v družbo. Morda boste na koncu ugotovili, da ste prav to potrebovali.

BIK – Vaš čut za ustvarjalno delo bo spet stopil v ospredje. Ne boste več delali kot po tekočem traku, ampak boste uporabili malo več domišljije. S prijetnim srečanjem boste popestrili svoj dan. 

DVOJČKA – Ni vse v moči, tudi taktika in spretnost precej doprineseta k uspehu. Proslavljajte šele, ko boste zagotovo vedeli, da ste nekaj pomembnega resnično dosegli. 

RAK – Čaka vas pomemben pogovor in lahko ste mirni in optimistični, saj ste pripravili svoje argumente. Imeli boste nekaj sreče in vse bo potekalo lepo, posebno na ljubezenskem področju. 

LEV – Čas premišljenih odločitev in ugodnosti vas čaka na področju navezovanja novih stikov. Prijatelji bodo tokrat aroma vašega življenja. Razmislite o tem, kaj vas veseli. 

DEVICA – Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb ne jemljite k srcu. Preglejte svoj načrt in v mislih obnovite najpomembnejše in dolgoročne cilje. 

TEHTNICA – Bolj ko se boste trudili, da bi potlačili svoja čustva, z večjo silo bodo potem udarila na plan. Preveč se obremenjujete s tem, kaj si bodo mislili drugi, kar jih bo razjezilo. 

ŠKORPIJON – V delovnem okolju bo danes vladalo zatišje. Dan vam bo mineval počasi, zato si lahko naredite načrt dela za prihodnje dni. V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivi temi. 

STRELEC – Veliko energije boste vložili v posel in sodelovanje z znanci. Vedno pogosteje se boste vračali k ideji, da bi nekaj začeli na lastno pest, vendar se nikar ne zaletite prehitro. 

KOZOROG – Koraki na razpotju življenja bodo počasni in temeljiti, vendar boste z njimi zadovoljni. Tako se ne boste odločili napačno; počasi se daleč pride, kar ste že ugotovili. 

VODNAR – Zaželeli si boste tradicionalen, čaroben večer in si pri tem naložili preveč dela. Lepo se boste imeli, tudi če vse najmanjše podrobnosti ne bodo v popolnem redu. 

RIBI – Dogajanje se bo umirilo, zato boste lahko službo odrinili na stranski tir in se posvetili zadevam, ki ste jih pred kratkim začeli v ljubezni. Bodite malce bolj previdni.