Astro

Horoskop za sredo, 4. aprila

W. Y.
4. 5. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Čeprav čez dan ne boste najbolje razpoloženi, se boste trudili, da se boste z vsemi lepo razumeli. Če je mogoče, si vzemite trenutek samo zase, lepo vam bo. Večer zahteva bližino in toplino. 

BIK – Če morate prebiti led v občutljivi situaciji, izberite najbolj dolgočasno temo, kar si jih lahko zamislite. Pri tem imate najmanjšo možnost, da rečete kaj napačnega. 

DVOJČKA – Poskusite danes vse skupaj jemati bolj z lahkotnostjo in zavestjo, da se stvari lahko spremenijo tudi pri vas. Ni vam treba preveč razmišljati. 

RAK – V ljubezni je mogoča novost, vsekakor boste temu polju posvetili več pozornosti kot v zadnjem času ne glede na to, ali ste vezani ali še iščete sorodno dušo. 

LEV – Bodite samoiniciativni, drzni in pogumni, saj boste le tako lahko še hitreje uspeli. V ozračju je neka ideja, ki omogoča rast in razvoj. 

DEVICA – Odložite nekaj obveznosti in se lotite priprav na romantično večerjo. Samski se ne boste mogli odločiti med dvema osebama, zato se lahko znajdete v nevarnosti, da boste izgubili obe. 

TEHTNICA – Pojavil se bo nepredvidljiv dejavnik na finančnem področju, ki vam bo naredil nekaj sivih las. Večinoma pa bo povzročal samo nihanje, brez trajnejših sprememb. 

ŠKORPIJON – Če se boste lotili razkopavanja, potem iščite precej nazaj, tja do korenin se odpravite, odgovori so tam. Vse skupaj bo videti kot izguba določenega občutka. 

STRELEC – Osredotočite se na svoje cilje, in ne na neumnosti. Ne bojte se sprememb. Ne boste razočarani. Druženje lahko poveča vašo ozaveščenost glede zanimivih alternativ v življenju. 

KOZOROG – Doma ne boste našli miru, saj boste imeli povsem drugačne poglede na svet kot partner. Občutek imate, da ne morete svobodno zadihati, zato bi bilo dobro, da se o vsem odkrito pogovorite. 

VODNAR – Današnji dan bo napet, prehitri boste v besedah in sodbah, marsikomu boste solili pamet s svojimi idejami, ki jim sicer nič ne manjka, a kaj ko nimate dovolj moči. 

RIBI – Dan prinaša spremembe, ki bodo povzročile veliko psihičnih obremenitev. Dobro bi bilo, da bi se družili s pozitivnimi ljudmi in ljudmi, ki jih imate radi.